REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Fostul consilier local, Lixandru, demersuri pentru reluarea lucrărilor la clădirea de lângă Teatrul de Stat

Fostul consilier local, Lixandru, demersuri pentru reluarea lucrărilor la clădirea de lângă Teatrul de Stat

Replica API 26 martie 2020 | 00:09 2849

Clădirea gri, situată lângă Teatrul de Stat Constanţa, se va schimba la faţă! Ce-i drept, nu prea curând, însă proprietarul face demersuri pentru continuarea lucrărilor la imobilul cu 4 etaje ce „zace”, de ani de zile, în stadiul actual, adică nefinalizată, cu faţa cimentuită şi intrări blocate pentru a nu mai da posibilitatea oamenilor străzii să-şi caute culcuş. Investitorul este fostul consilier local PNL, Virgil Lixandru, prin firma sa, Euro Vial Lighting SRL. Administratorul firmei a declarat, pentru Replica, că nu se ştie când vor începe lucrările, dată fiind şi situaţia creată de pandemia de coronavirus. Un prim pas a fost făcut, însă: se informează cu privire la reglementările urbanistice din zonă.

Virgil Lixandru

Euro Vial Lighting deţine clădirea de pe bulevardul Ferdinand de patru ani. Imediat după achiziţie, a început procedura de reabilitare a imobilului. A obţinut autorizaţiile necesare, a efectuat lucrări interioare şi de punere în siguranţă. Apoi, operaţiunea a stagnat. Oamenii străzii au dat iama la uşi şi la tot ce era disponibil pentru vânzare, însă proprietarul a luat măsuri şi a blocat intrările.

De vreo doi ani, clădirea nu a mai suferit modificări, din varii motive. Iată că, proprietarul, fostul consilier Virgil Lixandru, intenţionează să reia proiectul de reabilitare. „Au fost probleme cu autorizaţiile. Acum, vrem să continuăm lucrările, vrem să refacem faţada, însă trebuie să vedem care sunt reglementările urbanistice. Sperăm ca, în viitorul apropiat, să reluăm lucrările de reabilitare”, a declarat, pentru Replica, administratorul societăţii Euro Vial Lighting, Nelu Voicilă.

După finalizarea lucrărilor, clădirea va găzdui birouri iar, la ultimul etaj, câteva spaţii de locuit.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cladirea a fost a drogatului Bolboceanu dupa care a fost preluata de Lixandru cu sprijinul procurorului Gigi "stim noi care" ca acum sa fie terminata. A vandut valuta si tigari la Abator dar acum este om de afaceri ca si mine. Amandoi ne pisam pe voi slugilor.
3
1
Pe o casa de bilete s-au ridicat inca 3 etaje.. Fff sigur boss.... o mansarda nu facem ?
2
0
De la sofer de basculanta, a ajuns unde a ajuns. Bravo lui. Sa-l pupe pe primul socru, ca l-a facut om nu prea a avut el noroc cu nevasta-sa, dar bine ca a scapat de ea. Prima nevasta a fugit cu unu prin 1998 cu vreo 30000 de coco. I rest, baiat bun, dar sa nu ai treaba cu el!
11
0
Cum ma asta a fost vanzator de cinga in abator??? Cati mari investitori au plecat de jos de la abator si acum sunt oameni dar tot din cratita manaca ca asa a pomenit la masa in moldova !!!!
10
1
Pt.replica. Nu aveti ma alta poza cu baiatul asta caci aici pare ca nu intelege ce se intamnpla in jurul lui?,sau dintre toate pe care le aveti in asta arata cel mai bine.
8
0
Traiasca prietenia traditionala, la Constanta ,dintre PNL si PSD.Mazare a fost primul care a batut palma cu PNL ,de la care s-a inspirat Fagadau.Acum va explicati de unde vine prietenia lor ? PSD fura ,consilierii PNL aproba.O politica locala de rahat pe care o fac numai in interesul lor !
8
3
Un zgarcit si lacom ca asta mai greu gasiti in lume
17
0
Sa il pupe tot acolo si pe Vasile VDT, care l-a facut om cat a lucrat la el.
7
0
Este rusinos ca in centrul urbei nu poate sa fie finalizata o constructie. De ani de zile sta si este in aceeasi faza.
8
1
Sa il pupe in pooola pe fostul socru. Altfel ramanea si acum un vanzator de cinga in Abator. Un tepar.
14
0
Cadou de la Geo. L-ai agatat bine pe drogatul ala. Bravo .
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108