REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Fostul consilier Tănase, zis Cremvuştilă, n-a făcut campanie, dar solicită demisia şefului PDL

Fostul consilier Tănase, zis Cremvuştilă, n-a făcut campanie, dar solicită demisia şefului PDL

Replica API 15 decembrie 2012 | 00:00 1220

Fostul consilier local Cristian Tănase (zis "Cremvuştilă") trimite scrisori după campania electorală, deşi, pe tot parcursul acesteia, nu a fost implicat în nici o activitate de sprijinire a candidaţilor PDL ori ARD. Iată ce spune el:

"Mă numesc Cristian Tănase, sunt architect şi sunt membru al PDL de la înfiinţare din 2007. Am participat la toate campaniile electorale din 2007 şi până în prezent, fie ele pentru Parlamentul European, pentru Administraţia Locală, Prezidenţială sau pentru Parlamentul României.

Am fost atât Vicepreşedinte al Biroului Permanent Municipal cât şi Vicepreşedinte al Biroului Permanent Judeţean al organizaţiei PDL Constanta şi, până în 2012, Consilier Local în Consiliul Local Municipal Constanţa. Am facut, cu alte cuvinte, politică la nivel mic.

Cu o conducere naţională ca aceea din care aţi făcut mereu parte, este foarte dificil de făcut chiar şi politica la nivel mic pe care am încercat să o facem la Constanţa, cheltuind timp, bani si energie pentru partid.

Atât în calitate de Secretar General cât şi în calitate de Preşedinte al Partidului Democrat Liberal aţi gestional suspect de neinspirat soarta organizaţiei PDL Constanţa şi sunteţi pe deplin responsabil pentru nivelul la care a ajuns Partidul Democrat Liberal la Constanta pe locul trei, după PP-DD.

În calitatea mea de simplu membru al Partidului Democrat Liberal sunt dezamăgit de modul cum v-aţi comportat în ultimii ani, de modul în care l-aţi sabotat în permanenţă pe fostul preşedinte Boc, de modul în care v-aţi urmărit interesul personal în loc să strângeţi partidul aflat sub presiunea guvernării.

Sunt dezamăgit de modul cum aţi gestionat criza în PDL...cum n-aţi gestionat-o mai bine zis. Aş putea sa spun chiar "suntem dezamăgiţi", deoarece este o opinie împărtăşită de foarte mulţi membri ai PDL Constanţa sau din multe organizaţii judeţene ale PDL. În loc să rămâneţi angrenat în bătălia politica la Bucureşti, în colegiul unde spuneţi că aţi fost senator, aţi gasit nimerit să daţi bir cu fugiţii în judeţul Timiş, să vă aranjaţi la mica ciupeală un loc în Parlament. În loc de o mica ciupeală a fost nevoie de una mare şi de rămânerea domnului Papahagi în afara Parlamentului. PDL a renunţat la un tânăr educat şi de mare perspectivă ce ar fi adus plus valoare Parlamentului României, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi continua politica la nivel înalt pe care o tot faceţi de ceva vreme încoace.

Se pare că nu aţi înţeles nimic din mesajul pe care ni l-au transmis oamenii.

Vedeţi vremuri complicate şi nu consideraţi că trebuie să demisionaţi din funcţia de Preşedinte al PDL.

Vedeţi un viitor complicat pentru PDL şi consideraţi, ca şi alţi câţiva membri marcanţi ai partidului, ca trebuie să rămâneţi Preşedinte al PDL pentru ca sunteţi bun organizator. Ca să organizaţi ce ? Am vazut la recentele alegeri parlamentare ca nici bazinul electoral de dreapta nu aţi fost în stare sa îl mobilizaţi

L-aţi acuzat pe Emil Boc ca a dus partidul la 25% ca să-l duceţi dumneavoastră la 16%. Nu credeţi că ajunge ?

Din calitatea mea de membru al Partidului Democrat Liberal vă solicit public să vă retrageţi din funcţia de Preşedinte al Biroului Permanent Naţional. Calitatea dumneavoastră de parlamentar din milă nu este compatibilă cu prima funcţie în Partidul democrat Liberal.

Iar dacă ţineţi cu adevărat la acest partid, gestionaţi trecerea spre o conducere complet nouă, tânără, neetichetată, curată, nu cu dumneavoastră sau alţi foşti membri ai conducerii, prezente sau trecute, intraţi cu dispensa în Parlament.

Partidul Democrat Liberal va datorează astăzi, domnule Blaga, un -10% procente electorale.

Dumneavoastră, domnule Blaga, datoraţi Partidului Democrat Liberal DOAR demisia".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108