REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Fostul deputat Florin Gheorghe, în cărţi să preia conducerea RAEDPP

Fostul deputat Florin Gheorghe, în cărţi să preia conducerea RAEDPP

Replica API 12 noiembrie 2018 | 13:28 537

Începând din luna septembrie a acestui an, Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat Constanţa are un nou Consiliu de Administraţie, format din Cristinel Dragomir, Florin Gheorghe, Cristian Solom, Sorin Lucian Ionescu. Preşedintele acestui C.A. este Sorin Lucian Ionescu, în timp ce directorul general este Iulia Mădălina Moţăţăianu.

Conform unor surse din cadrul Primăriei Constanţa, directorul general ar urma să fie înlocuit în decurs de o lună de zile, iar numele vehiculat să preia acest post este – surpriză! – Florin Gheorghe.

Florin Gheorghe este fost deputat (trecut prin mai multe partide) şi un apropiat al primarului Constanţei, Decebal Făgădău.

Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța este înființată prin HCLM Constanța nr. 332 / 02.08.1996 și administrează, gestionează și întreține fondul locativ de stat, spații cu altă destinație, terenurile, piețele agroalimentare, târguri, oboare, bazare, platouri și grupuri sanitare, aparținând domeniului public și privat al municipiului Constanța.

A.C.

UPDATE:

Cristinel Dragomir nu mai face parte din Consiliul de Administraţie al RAEDPP, ca urmare a demisiei înaintate acum circa 10 zile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Impututul ala de Ursuletu nu mai are putere la RAEDPP? Sa-l ia si pe jegul ala de Darea de la Rajdp cu el. Poate cara si ei ceva ...o atentie, o maslina, la Tutuianu, cum carau la Nicusor.
1
0
inca un securist acoperit pus sa mulga una din regiile statului. un imputit fara caracter. dar mirarea ramane. cum de celalalt imputit, colaborator si informator si-a dat demisia? asa a solicitat tutuianu, prin socrul ciobanu on de la raedpp? sau a mai prins vreun contract gras pe la raja? oricum constanta e populata numai de machidoni, tiganoci si alte muhaiele care si-ar vinde-o si pe ma-sa pentru doi, trei gologani. o adunatura de doi bani, fara perspectiva, pusa numai pe furaciuni si fara viitor. asta asa ca sa nu mai vorbim de lipsa crasa de cultura si bun simt.
2
1
nai sa vezi
3
0
Alt golan!!!!!!!!!!!!!!!
10
2
Tot aceasi oameni bla bla
9
0
Motatoianu....o mare proasta, ingamfata!!!!
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108