REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Fostul DEȚINUT cu HIV, care a MUȘCAT un polițist din CONSTANȚA, se DROGA și FURASE de la un AVOCAT din București!

Fostul DEȚINUT cu HIV, care a MUȘCAT un polițist din CONSTANȚA, se DROGA și FURASE de la un AVOCAT din București!

Replica API 14 octombrie 2020 | 23:49 2870

Campion la infracțiuni și în Marea Britanie

Campion la infracțiuni și în Marea Britanie

Individul infectat cu HIV, care a mușcat un polițist din Constanța. la scurt timp după ce fusese eliberat din Penitenciarul Poarta Albă, este cunoscut cu antecedente penale, el suferind multiple condamnări, mai ales pentru furturi, inclusiv în Marea Britanie. Ultima sa faptă a fost înregistrată în 2019, când a furat de la un avocat din București. Potrivit informațiilor noastre, acesta nu avea ocupație și se droga,”scuza” sa fiind: nu avea bani. Este vorba despre Tiberius Cosmin Chețea.

sursa foto: canal3.md.

Reamintim că polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, în apropierea stației CF Medgidia, au fost solicitați, în cursul zilei de duminică, 11 octombrie a.c., de șeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecție și fără bilet. Persoana în cauză, respectiv Tiberius Cosmin Chețea, la vederea polițiștilor, a devenit recalcitrantă, a refuzat să își decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliție TF Medgidia. La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, luându-se măsura imobilizării.

În momentul în care a fost încătușat, în jurul orei 15.00, bărbatul a încercat să îi lovească pe polițiști, reușind să îl muște pe unul dintre ei de antebrațul stâng, partea superioară. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză a fost eliberat din penitenciarul Poarta Albă, în cursul zilei de duminică. Totodată, s-a stabilit și faptul că acesta este infectat cu virusul HIV.

Arestat de către Judecătoria Medgidia

Pe 12 octombrie a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă, judecătorii decizând: ”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Dispune arestarea preventivă a inculpatului C.T.C., pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu azi, 12.10.2020, ora 17.30”, potrivit minutei judecătorești.

A furat de la un avocat din București

Așa cum este precizat mai sus, el doar ce fusese eliberat din Penitenciarul Poarta Albă. A fost condamnat pentru furt. Mai exact, în seara de 4.02.2019 , în jurul orei 20.30, alături de un alt bărbat, a sustras , din cartierul rezidențial “The Park”, situat în București, prin tăierea sistemului antifurt cu ajutorul unui patent tip sfic, două biciclete Pegas, în valoare de 3.200 de lei, aparținând unui avocat.

Condamnări în țară și în străinătate

Potrivit cazierului, Chețea a suferit numeroase condamnări atât în țară cât și în străinătate pentru săvârșirea de infracțiuni îndreptate cu precădere împotriva patrimoniului și a fost liberat condiționat în data de 07.04.2010, cu un rest rămas neexecutat de 650 zile închisoare, după care a procedat la comiterea de noi infracțiuni în Marea Britanie. Instanța (Judecătoria Sectorului 4) a mai reținut, în iulie 2019, atunci când a fost condamnat pe fond în dosarul de furt, că infracțiunea a fost săvârșită de către inculpați pe fondul lipsei unei ocupații licite care să le asigure subzistența și pe fondul consumului de stupefiante. Chețea a primit atunci 1 an și 6 luni cu executare, fiind eliberat duminica aceasta. Acum a ajuns iar după gratii.

Citește și:

Polițist din Constanța, mușcat de un FOST DEȚINUT infectat cu HIV

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Treziti-va oameni!!! Cum sa existe atata paranoia pt un rahat de virus care este de 10 ori mai slab decat virusul gripal obisnuit?!? Nu mai purtati masca. Eficienta zero. De la 100 a crescut la 3500 numarul de "infectati" urmare purtarii mastilor! folositi-va creierul. nu mai ascultati la jegurile din mass-media, mass-media care a supt dintotdeauna pula celor de la putere!!!
4
1
trebuie exterminat, ce atatea probleme
2
0
Asa merita toti tiganii, batuti cu biciul pe spinare si plimbati prin Henri Coanda ca pe vremuri. Le place sa ia bataie sunt sado maso
1
0
pus in lesa cu botnita, plimbat prin parc, seara si dimineata cu maturica si faras la ...gardian !
1
0
Dragnea si Tudorel si-ar fi cerut scuze in fata lui!
2
1
Furase de la un avocat drogurile.
5
0
La puscarie are statul grija de el. Totul gratis. 3 mese pe zi, cazare sport, asistenta medicala, munca din care ramane cu niste bani, distractie cu colegii de camera. Trai neneaca. Ce sa faca in libertate, iarna?
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108