REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Fostul parlamentar Turlacu, lăsat pe dinafară de liberali

Fostul parlamentar Turlacu, lăsat pe dinafară de liberali

Replica API 15 septembrie 2016 | 00:36 358

Nu i-au luat în considerare intenţia de candidatură la alegerile parlamentare

Nu i-au luat în considerare intenţia de candidatură la alegerile parlamentare

Ioan Turlacu

Ape în continuare agitate la PNL Constanţa, după ce preşedintele organizaţiei judeţene, deputatul Gheorghe Dragomir, a propus ca nici un actual parlamentar de la malul mării să nu se mai regăsească pe lista de candidaţi de la parlamentare. Cu toate acestea, Gheorghe Dragomir spune că a vorbit cu co-preşedintele PNL la nivel naţional, Alina Gorghiu, şi că aceasta ar fi apreciat punctul său de vedere.

„Poate că, încet - încet, îşi vor da seama (ceilalţi parlamentari de Constanţa – n.r.) că e bine venit punctul meu de vedere. Îşi vor da seama că partidul va avea de câştigat”, declară Dragomir, însă, nu exclude varianta ca unii dintre actualii parlamentari să îşi menţină decizia de a candida din nou şi... să o şi facă! „Biroul Politic va stabili. Eu am doar un vot”, a concluzionat Dragomir. Întrebat însă dacă nu cumva, atunci când au făcut publică lista cu cei 30 de potenţiali candidaţi („reduşi”, ulterior, la 15 în sondajul comandat de partid), au omis vreun nume, Dragomir a răspuns: „Nu. Sau poate a depus cerere după ce s-a scurs termenul de depunere la partid”. din informaţiile noastre, numele omis este cel al lui Ioan Turlacu, fost parlamentar şi fost preşedinte al fostului PD (organizaţia municipală Constanţa). Acesta ne-a confirmat că şi-a exprimat dorinţa de a candida din partea PNL Constanţa la parlamentare, dar că... nu a apărut pe nici o listă vehiculată în presă, şi nici în sondaj. Ulterior, un alt liberal constănţean a fost în măsură să elucideze „misterul”: „Solicitarea domnului Turlacu a fost depusă de colegul Nicolae Ciucă. I s-a spus acestuia să îi transmită domnului Turlacu să vină la partid măcar să semneze acea cerere”. Interesantă menţiune, dar este curios de ce partidul nu s-a „obosit” să îi explice acest lucru fostului parlamentar chiar vinerea trecută, când şi acesta a participat la şedinţa în care Dragomir a lansat famioasa sa propunere.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108