REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Fostul prefect al Constanței, George NICULESCU, SECRETAR de STAT la Ministerul ENERGIEI

Fostul prefect al Constanței, George NICULESCU, SECRETAR de STAT la Ministerul ENERGIEI

Replica API 16 martie 2021 | 15:06 5991

Este oficial! Fostul prefect al Constanței, George Sergiu Niculescu, este secretar de stat la Ministerul Energiei!

Mai exact, premierul Florin Cîțu a aprobat numirea de noi secretari de stat, fiind vorba de Ministerul Energiei și Ministerul Economiei. Numirile au fost publicate în Monitorul Oficial, luni, 15 martie.

click pe imagine

Așa cum este menționat mai sus, George Niculescu, fostul prefect al Constanței, a fost numit la Ministerul Energiei, alături de Akos Derzsi şi Dan Dragoş Drăgan, pe când la Ministerul Economiei a fost numită Daniela Nicolescu.

Niculescu va pune accent pe proiecte de energie și pe inițiativele din Constanța

„De astăzi, am început activitatea la Ministerul Energiei, unde am preluat un mandat de secretar de stat. Este o nouă provocare în cariera mea, un pas important pe care îl fac, pentru care mulțumesc atât ministrului Virgil Popescu, cât și Partidului Național Liberal, pentru încrederea acordată.

Din minister, îmi voi folosi toată priceperea, experiența în domeniu și energia de care dispun, pentru proiecte importante care vizează întreaga țară. Mult accent voi pune, inclusiv, pe marile proiecte de energie și pe inițiativele din Constanța, pentru că județul nostru are un potențial de creștere imens, pe care statul român trebuie să-l fructifice. Voi fi aproape de micii producători, de marile companii, de consumatori, de toți cei care vor să facă performanță în energie, într-un mod loial și sustenabil”, a declarat George Sergiu Niculescu.

George Niculescu este și membru în Consiliul de Administrație al Romgaz.

Citește și: OFICIAL! NICULESCU, SECRETAR de STAT la Ministerul Energiei!

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Omul e PRAF! Daca nu era MARITAT nu ajungea NIMIC!
1
0
Unul din cei mai slabi prefecti ai Constantei ajunge secretar de stat la un minister foarte foarte greu, cel al Energiei!?! Ce experienta il recomanda pe Georgica pentru aceasta functie?
4
0
constantenii au luat teapa cu Wergil Chitac
4
1
Mai e putin pana cand va incepe razboiul in PNL Constanta:primarii sunt mahniti si extrem de suparati deoarece pe munca si pe voturile lor familia Buvovala a acaparat partidul prin usa lasata larg deschisa de Hutuca. Dovada: NU AU FOST CONSULTATI de numirile celor 2 secretari de stat afland din presa de aceste numiri dar si de altele!
7
0
chetele machidonesti fac minuni...
8
0
Alt prost care se crede " de viitor" Vai de capul vostru !
7
0
are pokemonu!!! mweeeepnl!!!!! coruptiaucide!!!!
8
0
CLANULUI BOCOVALA PTR MODUL ADMIRABIL IN CARE GESTIONEAZA PNL CTA SI IMPARTE FUNCTII CUM SI CUI VOR EI: PREFECT, VICE CJ, SECRETAR DE STAT, SEF DIRECTIE, ADJUNCT ....LA ETC ETC DAR SI FELUL IN CARE MENTIN PE FUNCTII OAMENI COMPROMISI DIN VECHIUL REGIM VEZI DOAMNA DE LA CULTURA CARE.....ACUM, ODATA CU INSTALAREA LUI GOGU URMEAZA ASALTUL LA FUNCTIA SEF AL ISJ CA UN CADOU PTR ZOIA! VETI VEDEA CA URMEAZA!
9
1
autorizatia nelegala ia dato Fagradau, cu babul, cu vanturica, numai experti o vrea si asta sa faca muzeu la supsol
3
0
Daca a fost un prefect gafeur si mediocru, credeti ca va fi un bun secretar de stat? Intrebarea e: din ce motive e supra-supra-supraevaluat?
12
0
De unde esti ma tu mare specialist in energie!!!??? Numai incompetenti numeste acest guvern de 2 bani! Rusine!
12
0
si ne intrebam de ce avem cel mai scump kilowat si cea mai scumpa benzina din Europa. Pt ca habarnisti incompetenti ajung in astfel de posturi cheie. gratie cuplului USR PNL
13
0
Sa traiasca tata socru Bucovala si sa mai verse paratzi la partid. Ca partidul are grija de ginerica Georgica, specialistul pwlii in energie .
12
1
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
11
0
Ce rau a ajuns tara asta! O gramada de incompetenti in functii publice,bine platite! PNL nu a fost in stare sa propuna un candidat ca lumea la primarie si acum ia toti tolomacii la Bucuresti! Niculescu nu si-a castigat locul de senator pe liste,este numit acum ca rasplata pt.ca a luat pozitia ghiocelului in fata sefilor si a umplut judetul de carantinati!
15
0
Un post caldut, pentru un om vesnic obosit.
12
0
Ce frumos este
2
4
a ajuns la minister o sa fac ce stiu ei mai bine.Coruptie furaciuni excrocherii sobolaneala machedonesca si evaziune fiscala.
14
1
Alt repetent care urmeaza sa traiasca regeste pe spatele nostru. Noi suntem si prosti si lasi, nu ei. Noi, cei multi, majoritatea, suntem umiliti zilnic de acesti analfabeti hoti.
17
0
Asta nu e ala care avea spalatorie auto ? Profesionist in energie....Popor de panarame
21
0
Uite asa se duce de rapa ce a mai ramas din tara asta...
19
0
sincer cred ca strabunica se pricepe mai bine ca asta la energie!!!
18
0
Alt profesionist plasat intr-un post caldut.
23
0
poate-l luati si pe raducu piticul sexual din sudul litoralului.Si pe ea!si pe ea!Unde la Ministerul sanatatii ea si la dezvoltarea pulii el
8
1
slugarnici, in posturi competent banoase! asta s a urmarit si se urmarste , restul e vrajeala!
21
1
De asta a umplut anul trecut toata constanta cu bolnavii d3 covid cum zic3a el ca ii ajuta pe fratii nostri.
21
1
mai functioneaza marea programare pentru vaccinare golanilor
7
1
secretar de stat la umbra, parca zicea catu ca reduce nr de bugetari care freaca menta!
31
1
siguri ca asta nu este pe invers
14
1
Iar s-a lipit incompetentul asta de o functie.
25
1
Luamiati ciolanul la lins!!! Vanatori de functii si interese ce sunteti. O generatie de hoti, banditi si ordinari. Sa va dau la mwie
24
3
Bai PNL , aveti numai prosti in partidul vostru de cacat ! Noi , tineretul USR suntem viitorul ! Domnul Ciobanu Gabriel de la Agigea ar fi un bun prefect !
8
21
Ce studii are papagalul
34
3
ma doare'n Chitac de prostul vostru!
24
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468