REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Fostul prefect Albu NU va sta în spatele gratiilor. Ce le-a spus magistraților

Fostul prefect Albu NU va sta în spatele gratiilor. Ce le-a spus magistraților

Replica API 22 februarie 2020 | 00:00 528

Arestat la domiciliu

Arestat la domiciliu

Fostul prefect Ioan Albu, implicat în accidentul de la Ciocârlia, în urma căruia a murit un bărbat, a fost propus spre arestare joi, 20 februarie, la Judecătoria Medgidia. Întrunit în ședință, completul de judecată a decis ca Albu să fie plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Ioan Albu a spus magistraților că regretă fapta și că va ajuta familia victimei.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de fostul prefect, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. Din ordonanța întocmită de procurori a rezultat că există date și probe potrivit cărora, la data de 16.02.2020, în jurul orelor 1915, inculpatul A.I., având o alcoolemie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, a condus pe drumurile publice din județul Constanţa un autoturism marca Range Rover, iar în timp ce circula dinspre localitatea Ciocîrlia de Sus către comuna Cobadin, la km. 231+600m, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Peugeot, care circula regulamentar din sens opus şi care era condus de numitul T.A. În urma accidentului, a rezultat decesul numitului T.A. La data de 20.02.2020 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au formulat o propunere de luare a măsurii de arestare preventivă ce a fost înaintată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Medgidia urmând ca judecătorul de drepturi şi libertăţi să dispună asupra măsurii preventive solicitate. ”Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, transmit procurorii.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dak familiei i sa oferit deokmdata atita apai la procuror va dati seama ce ieste.nu au scrupule .DAR VAD MULTI INVIDIOSI CRED PE BANI LU ALBU DAR TREBUIA MAKR SA FACA 30 ZILE DE BECI DE OCHI LUMI.ca sa se mai uite dar deloc in matan cur vrei sa stai la pizda.
0
0
Ma mira un fapt de ziarul REPLICA asta e din PNL cum de a dat stirea cu comenturi k de fel nu da cu comenturi la PNListi Ma ALBU na furat doar a stat sef la comisia RETROCEDARI MARI LA CAPITALA se pisa pe toti la cit teren are si ce bani are si relati.A avut noroc k BALDA NEJ la avut pe cumnatasu betiv de la vindut k nu se rifik ALBU cu terenurile atita ala cu fitele lui a pierfut totu.Statk klm k no sa faca puskrie.cu suspendare alcolu sa pierdut ca a curs singele poate sa spart o sticla de vin in masina deacolo provine alcolemia om vedea .va asigur k nu face puscarie.
1
0
ne facem singuri dreptate, judecatorii nu pot sunt ocupati sa ia spaga cat mai multa
5
3
Domnilor in intitulati judecatori...0.8la.mie nu e sub influenta alcoolului..e coma alcoolica. Orice amarat daca ar fi facut asta era si condamnat. Poate se vor intalni si copii, parintii si neamurile voastre cu astfel de prezumtivi nevinovati...Dumnezeu nu doarme!
4
1
Cand esti beat si omori oameni, oricine ai fi, nu este accident! Este crima! Cati sunt inchisi doar pt alcool la volan, fara accidente cu victime? Asta este un articol! Nu ca Albu sta acasa si etc si ca accident si etc! Titlul este " un cetatean a condus beat si a omorat un om!" Asta nu este accident
12
1
Ii pare rau!? Regreta!? Regretele sunt tardive si nu justifica si nu erodeaza fapta. Culpa este directa. Cu atat mai mult cu cat a avut si o functie de inalt demnitar. Poti inlocui un tata? Poti inlocui un sot, frate, un suflet!? Esti un criminal. Daca justitia nu ia masuri coercitive exemplare, astfel de fapte se vor repeta. Vor muri suflete nevinovate.
11
2
Are tacsu bani sa ne dea sa nu il condamnam. Vil lasam in
6
0
ce a putut sa spuna,ca va ajuta familia victimei,crezi ca banii tin loc acelei fiinte care ai ucis-o din culpa?o lectie de demnitate din partea acelei familii ar fi sa nu primeasca nici un ban de la criminalul asta,ca si asa banii aia sunt MURDARI,ati agonisit banii aia din furturi si faradelegi si uite ca asa va iese din mana,ce ati luat pe nedrept furand dreptul si viitorul altora va iese pe nas dand in stanga si-n dreapta la judecatori corupti ca sa va tina departe de puscarie,s-o gasi un D-zeu sa va ia si voua ce aveti mai drag pe lumea asta si acel criminal sa promita ca are sa va ajute
9
0
Nu te lua de cei care au votat alt partid politic ma,pentru ca in cazul asta ca si in cazul Midia a altor sute de cazuri sistemul mafiot din Romania creat de PSD cu sprijinul politiei si al magistratilor pt.ca dasta i-au facut speciali nu poate fi decat stopat nu distrus,Mafia Rezista nu o poate darama nici un partid imediat pentru ca mafioti si-au dat legi si pe cine s-ar lega de ei astia i-ar acuza de epurare politica.
4
1
Regrete? Impuscat la locul faptei fara drept de apel! Oameni buni puneti va in trusa medicala si un pistolpt siguranta dvs!
14
1
asta e o tara ca afara si romania bunului simt pe care ati votat-o rezistentilor!
9
5
In ritmul asta vom ajunge la anarhie , ne vom face dreptate singuri ! Completul asta de judecata ar trebui decimat cu camionul , normal ...baut la volan !
19
0
Am sa-l urmaresc pe strada sa dau cu masina peste el . tot 30 de zile la domiciliu imi da
18
1
De ce in toate articolele apare "fostul prefect", ar trebui sa apara "actual criminal".
21
0
Noua guvernare e minunata
13
7
Daca esti de la PNL poti sa conduci beat pe strada si sa omori oameni nevinovati ! Sictir Ciuma Galbena !
25
9
Ptr primul ministru Ludovic Orban! Pentru ministrul justitiei Predoiu ! In ce tara ne aflam?...Suntem cumva intr-o colonie a U.E si eu nu stiu ?.In ce tara ati auzit ca,criminalii sunt liberi sa fie arestati acasa la televizor iar gainarii de doi lei in PUSCARIE?. Atunci dragi ROMANI hai sa omoram oameni pe sosele ca ne doare in POOLA facem PUSCARIE ACASA.SAU LEGILE SUNT FACUTE IN ROUMANIA DOAR PENTRU PESEDISTI,FRAIERI, PROSTI SI DOAR EI TREBUIE SA LE RESPECTE???.Mai cheltuim bani si pe referendum cu justia sa fie INDEPENDENTA sau acela a fost o VRAJEALA DE ADORMIT ROMANII? RUSINE RUSINE RUS
28
4
Pentru familia Albu se aplica alte legi. Daca esti PNL-ist si mai ai si bani, poti sa faci ce vrei, sa omori oameni, sa te urci baut la volan , ca nu patesti nimic. Altii sunt la puscarie doar ptr ca s-au urcat bauti la volan si nu au omorat pe nimeni. Traiasca marele Werner si guvernul sau.
26
6
Ce regreta asta:fapta? Sunt doua fapte:1. s-a urcat baut la volan; 2.a omorat un om.Pe care dintre ele o regreta,ca vad ca una dintre fapte o rascumpara cu bani?N-a auzit individul ca viata nu are pret si nici ca nu se poate vinde la troc?
37
3
Cu ce ii ajuti bulangiuleee... Cu un bacs de vin??!! Fi mi ar scarba de betivani...ordinari Iai fi ajutat daca nu l omorai tu bai....jegule...
38
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108