REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Fostul premier Dacian Cioloş şi soţia acestuia, implicaţi într-un accident rutier

Fostul premier Dacian Cioloş şi soţia acestuia, implicaţi într-un accident rutier

Replica API 9 septembrie 2017 | 12:43 693

Fostul premier Dacian Cioloş şi soţia acestuia, Valerie Cioloş, au fost implicaţi într-un accident rutier în judeţul Dâmboviţa, unde maşina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism, scrie news.ro.

Accidentul rutier s-a produs joi, când Cioloş şi soţia sa se întorceau de la MagiCamp, potrivit unor surse locale.

Conform surselor citate, maşina fostului premier a fost lovită din spate de un alt autoturism care circula cu viteză. Nici fostul premier şi nici soţia acestuia nu au fost răniţi, însă maşina lor a fost avariată serios în urma accidentului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tembelul esti chiar tu, Gigi! Tipul asta n-a facut rau, zici tu. Dar ceva bun a facut? Nu! Si atunci ce a cautat la guvern, cand rolul oricarui guvernant e sa faca bine poporului? Pe de alta parte, eu cred ca accidentul a avut si urmari: Ciolos are masca avariata...
6
1
Oricine poate avea surpriza neplacuta sa fie accidentat. Ca Ciolos s-a ales cu masina motrosita dar a scapat nevatamat,e o stire banala. Un tip banal si care a avut un parcurs norocos in viata,a scapat nevatamat si ce? Sa fie sanatos si sa dea Domnul sa nu mai aiba Romania ,,accidentul'' de a-l avea decident,sa nu mai sufere tara pentru ca unul ca asta face rahaturi pa langa alti indivizi la fel de ,,valorosi'' si duc tara de-a dura.
4
1
Doar un tembel poate dori moartea unui om care nu a facut niciun rau acestei tari ... Dimpotriva , a fost un model de seriozitate , de modestie , de eficienta ...
1
6
Doi imbecili, fara minte, fara inima si fara suflet. Ai grija de ei Doamne si ia-ila Tine cat mai repede!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108