REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

FOSTUL PRIMAR de la BĂRĂGANU a devenit BĂDĂRAN pe FACEBOOK

FOSTUL PRIMAR de la BĂRĂGANU a devenit BĂDĂRAN pe FACEBOOK

Replica API 2 octombrie 2021 | 00:09 1465

Titu Neague, fostul primar din Bărăganu, și soțul actualului primar – Magdalena Neague, nu se ferește să-și exprime punctul de vedere într-un mod cât mai lejer. Că doar nu mai este primar, nu? Astfel, în contextul unei discuții legate de mirosul de bălegar, Titu Neague i-a răspuns într-un mare fel: ”Este valabil și pentru dumneavoastră care a-ți stat toată viața cu curu pe un scaun de militar”

Titu Neague

Titu Neague a ținut să-și exprime opinia legată de faptul că în localitățile din mediul rural miroase a bălegar, dând dovadă că, în Austria asta nu e o problemă și că oamenii nu se plâng. ”În România, sărăcia și prostia sunt legiferate, ca semn al vasalitații față de înaltele porți. Cei care nu suportă mirosul de bălegar, se pot muta in Austria”, a spus Neague. A primit imediat un răspuns: ”Postați pe grupul localității dvs acest punct de vedere și mai vorbim... Poate au unii alte păreri... Mai civilizate, la nivelul secolului 21”.

Însă, fostul primar s-a inflamat și a venit cu o replică usturătoare, în spațiul public: ”Este valabil și pentru dumneavoastră care a-ți stat toată viața cu curu pe un scaun de militar. Fără să trageți un cartuș , a-ți primit o pensie bună apoi ați venit la țară să impuneți reguli țăranului. Dacă nu vă place cum miroase fecala de animal, mutațivă pe litoral sau la Poiana Brașov”.

Precizăm că răspunsul lui Neague a fost redat integral, cu tot cu greșelile din dotare.

Amintim că Titu Neague a fost primar în Bărăganu, iar acum, actualul primar este soția sa, Magdalena Neague. Anul acesta, Titu a fost implicat într-un accident rutier.

Detalii aici: Titu Neague implicat în ACCIDENTUL rutier de la Murfatlar

De asemenea, Titu și Magdalena Neague sunt trimiși în judecată pentru corupție. Dosarul se află în faza de apel, la Curtea de Apel Constanța, termenul fiind stabilit pentru data de 6.01.2022.

Detalii aici: Magdalena și Titu Neague, CONDAMNAȚI în DOSARUL DNA CONSTANȚA!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta a furat impreuna cu nevastasa si dupa ce a venit controlul peste el a inceput sa bata campii,urmeaza sa spuna ca nu a furat ci i-a bagat cineva necunoscut bani in buzunar deci razbunare politica.
3
0
"a-ti stat"..."a-ti primit" ..."mutativa".
3
0
Aici se vede inteligenta primarului.pt ca el este primar inca prin sotia lui. A-ti stat a-ti tras ... Doamne fereste!!!!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468