REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Fostul puşcăriaş care l-a agresat pe Bocai, cercetat de Parchet

Fostul puşcăriaş care l-a agresat pe Bocai, cercetat de Parchet

Replica API 14 mai 2012 | 00:00 210

Primarul din Ovidiu, lovit cu pumnul în figură, este internat în spital

Primarul din Ovidiu, lovit cu pumnul în figură, este internat în spital

Incidentul care a avut loc în faţa sediului Poliţiei din Ovidiu, în care primarul Dumitru Bocai a fost lovit cu pumnul în gură, se lasă cu dosar penal. Agresorul Ion Gavrilă, cunoscut în comunitatea locală sub porecla de "Boboneţ", a fost chemat la Parchet pentru a fi audiat de procurori, pentru a da explicaţii despre gestul său. "Noi am întocmit dosar de cercetare penală, care a ajuns deja la procuror. Momentan, agresorul este cercetat pentru loviri sau alte violenţe", ne-au declarat surse din cadrul Poliţiei Ovidiu. Reamintim că ieri după-amiază, în timp ce candidatul PNL la Primăria Ovidiu, Ciprian Hanganu, îşi lansa candidatura, actualul primar Dumitru Bocai a fost lovit cu pumnul în gură de către Gavrilă, cu care avusese o altercaţie pe stradă, cel din urmă înjurându-l şi ameninţându-l pe primar de faţă cu lumea. Edilul s-a dus să-l reclame, iar în faţa sediului Poliţiei s-au îmbrâncit reciproc, iar Gavrilă nu a ezitat să-l lovească pe Bocai. De precizat că Ion Gavrilă, zis "Boboneţ" este recidivist, în urmă cu mai mulţi ani executând o pedeapsă cu închisoarea pentru furt calificat.

Facem precizarea că, în momentul de faţă, primarul Dumitru Bocai este internat în spital, după ce aseară a ajuns la Urgenţă, urmare a incidentului în care a fost implicat.

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108