REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Fostul şef ANAF: Dosarul meu are ca scop compromiterea unui personaj politic

Fostul şef ANAF: Dosarul meu are ca scop compromiterea unui personaj politic

Replica API 8 august 2016 | 00:20 372

Fostulșef al ANAF, Gelu Diaconu, care a publicat pe blogul său documente din dosarul prin care a fost trimis în judecată, susține că dosarul are "ca scop compromiterea unui personaj politic".

Diaconu a postat pe blogul său declaraţia pe care a dat-o în dosar: "Eu, Diaconu Gelu Stefan, cetatean roman, declar public, cunoscute fiindu-mi consecintele penale ale unei marturii mincinoase, ca, pana la data de 8 februarie 2016, cu o zi inaintea primirii de la DNA a citatiei de suspect, nu am stiut de existenta/discutat despre/interferat cu intentiile, interventiile, actiunile/ numitului Nicolae Paun si ale Asociatiei Partida Romilor Pro Europa. Niciodata in intreaga mea viata pana la data de 8 februarie anul acesta nu am vorbit/luat vreun contact cu cineva din interiorul ANAF sau din exterior, de pe intreaga planeta pamant, despre cei doi subiecti mentionati mai sus si despre activitatea acestora. Pe Madalin Voicu il stiu din media datorita notorietatii sale. Repet, niciodata si nimeni nu a intervenit in vreun fel la mine in favoarea lui Paun & Co, despre existenta carora nu am avut cunostinta pana cu o zi inaintea citarii mele la DNA", se apără Diaconu.

Potrivit acestuia, obiectivul urmarit este "compromiterea unui personaj politic", al cărui nume nu-l spune, dar precizează că îi lasă pe cititori să afle.

Gelu Diaconu este urmărit penal pentru abuz în serviciu şi favorizarea infractorului în dosarul deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun.

sursa: http://www.cotidianul.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108