REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Fostul viceprimar din Tuzla, PRINS BEAT la volan!

Fostul viceprimar din Tuzla, PRINS BEAT la volan!

Replica API 6 iunie 2019 | 00:16 615

Oamenii legii au efectuat verificări în traficul rutier, trăgând pe dreapta mai mulți șoferi. Printre cei depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice s-a aflat și Marian Sărăcilă, fostul viceprimar din Tuzla.

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța, la data de 4 iunie a.c., în jurul orei 20.20, au depistat un bărbat,Marian Sărăcilă, în vârstă de 57 ani, din localitatea Tuzla, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Recoltei, din aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La aceeași dată, în jurul orei 16.50, poliţişti din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe DJ 381, în localitatea Biruința, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În ambele cauze au fost întocmite dosare penale.

Menționăm că Marian Sărăcilă nu este la primul conflict cu legea penală.

Citește și: Fostul viceprimar al comunei Tuzla, Marian Sărăcilă, a fost arestat după bătaia cu motociclişti

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa va trebuie la toti alcolistii
2
1
Exact ce ma face fericit! Voi ca prostii va certati si traiti din amintiri iar eu profit in orice clipa sa va dau la mecla sa va scot ochii cu un teren de fotbal si o groapa in curtea gradinitei ca la ce prosti sunteti e suficient sa mai capat un mandat! Va place cu ce scarba va privesc din dusterul primariei? Pai daca m-ati votat ce sa va fac!
4
1
Se caca bebe pe el
1
2
Conform legii asta trebuie sa ajunga foarte repede la puscarie asta daca nu il scot Palaz sau Horia Constantinescu...ia cu tine vasilina sa nu iti ia foc bucile
11
1
Viceprimar nu mai este de mult timp. Dar ce titlu prinde mai bine la public decat acesta. Sunt atatia care umbla un stare de ebrietate la volan si nu mai sunt mediatizati. Fiecare raspunde pentru faptele sale nu mai catalogati tot neamul. In loc sa relatati stiri cu adevarat importante voi ca si trust de presa va legati de numele Saracila care stiti ca prinde la public, mai ales ca a fost viceprimarrepet ca nu mai detine aceasta functie,in prezent este o persoana care oricare alta.
7
4
Cred ca lai uitat pe enghin si agu
6
17
Si ce daca era beat nu conducea pe drum public, NICUSOR CONSTANTINESCU a fost beat in intersectie, E cu ochi pe el ca pe butelie.
5
7
si ce o sa-i faci ma ii faci un oral pana ii asasinezi pula stai drq fii fata cuminte cum esti tu natural de obicei terorizatule in afara de covoare nu stii si alea cand le bati ai totusi o retinere ca zici sa nu riposteze
3
5
un interlop ! cu tot neamu lui !
13
2
nu il mai vrea partidul...cred
9
2
SI EU IAU SPAGA , VA POT REZOLVA MULTE , SA LUATI TREASEUL PE NASPA 400EURO, VENITI LA SCOALA MEA DE SOFERII IS PRO ! SI SA NU MAI LUATI AMENZI PT CENTURA , ETC 50 - 100E . DOAR PT O LUNA. CA DUPA IMI PUN BAIETII PE VOI !! AVETI MARE GRIJA
4
2
daca ar fi singurul care face acest lucru, dar probabil ca sta in coasta cuiva si nu e bine
6
1
Stirea era cu adevarat uimitoare daca in ultimii 25 de ani il tot prindea TREAZ la volan pe domnul Saracila.
19
4
Urmeaza si primarul in functie cat de curand, mai ales aghiotantul lui, "Stoica" ce umbla rupti de beti dis de dimineata! In birou la dl Primar duhneste a alcool ca la bodega de la prima ora! Bea cu toti samsarii de terenuri whisky in loc de cafea! Primaria Tuzla e proprietatea d-lui primar Resit inca 11 luni de acum incolo! Tot o ardeti cu un fost vice primar de acum 10 ani iesit din functie! Uitati-va la ce ati ales in 2016! Va place?
15
7
Sgarcitu asta vine la noi la apartament si ai place sa ne linga la mijoarce si sa tocmeste mult la pret
6
10
Familia 112 au probleme si vor liniste?Sifonule cand o sa isi dea Horia Constantinescu seama ca esti curva va fii vai de mama ta....Dorulet Dorulet
12
0
si nici ultima, daca o sa mai fie lasat in libertate!!!!!
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212