REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Fotbal: Comitetul Executiv al FRF a respins propunerea de prelungire a play-out-ului Ligii I

Fotbal: Comitetul Executiv al FRF a respins propunerea de prelungire a play-out-ului Ligii I

Replica API 5 august 2020 | 23:33 1316

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a respins propunerea de extindere a sezonului competiţional până în 18 august făcută de Liga Profesionistă de Fotbal, for care trebuie să comunice FRF dacă preferă ca barajul de promovare/menţinere să se dispute într-o singură manşă sau în două.

"A existat o propunere din partea de LPF de prelungire a sezonului competiţional până în 18 august, cu baraj de promovare/ menţinere în Liga I în 21 august. A fost respinsă această propunere. S-a avansat o altă variantă pentru a fi discutată de LPF cu cluburile din play-out, dacă îşi doresc ca meciurile de baraj să se dispute în 9 şi 12 august sau în 12 august să se dispute barajul într-o singură manşă. Astăzi sau mâine LPF va discuta cu cluburile şi ne va comunica un răspuns. Toate cele 6 cluburi din play-off-ul Ligii a II-a nu au fost de acord cu prelungirea sezonului competiţional dincolo de data de 5 august. Mai mult de atât, 6 cluburi din play-out au trimis scrisori prin care susţin că nu sunt de acord cu prelungirea sezonului după data de 5 august", a declarat Burleanu la finalul şedinţei Comitetului Executiv al FRF, scrie Agerpres.

Întrebat dacă Dinamo poate disputa meciurile restante într-un timp atât de scurt, Burleanu a spus: "La această întrebare poate răspunde LPF, care trebuie să ne transmită un răspuns pe care să-l putem transpune într-o decizie de Comitet Executiv. În momentul de faţă vedem echipa Dinamo revenind mult mai devreme decât cele 14 zile necesare, ceea ce înseamnă un risc destul de mare pentru aceşti jucători. Sănătatea lor poate fi pusă în pericol. LPF va consulta din nou cluburile şi în funcţie de răspunsul acestora vom stabili dacă barajul se va disputa în dublă manşă sau într-o singură manşă, în 12 august. Şi în funcţie de asta ne vom asuma o altă decizie, ce se va întâmpla cu echipele care retrogradează şi ce clasament se va folosi".

În afara partidei cu FC Viitorul, programată miercuri, 5 august, pe teren propriu, în ultima etapă a play-out-ului, Dinamo mai are 5 meciuri restante după cum urmează: Dinamo - Chindia (etapa a 3-a), FC Hermannstadt - Dinamo (etapa a 4-a), Chindia - Dinamo (etapa a 10-a), Dinamo - FC Hermannstadt (etapa a 11-a) şi Sepsi OSK - Dinamo (etapa a 12-a).

Din cauza numărului mare de jucători infectaţi cu noul coronavirus şi a regulamentului de izolare impus de autorităţi în astfel de cazuri, echipa Dinamo nu a putut juca şi ocupă în acest moment penultimul loc în clasamentul play-out-ului Ligii I, cu 24 de puncte.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
muie dinamooo
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108