REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

FOTO. Cum arată iluminatul public pietonal din zona plajei Vama Veche!

FOTO. Cum arată iluminatul public pietonal din zona plajei Vama Veche!

Replica API 31 august 2019 | 01:19 839

Investiţie prin intermediul programului PNDL

Investiţie prin intermediul programului PNDL

Cei care s-au aflat zilele trecute în sudul litoralului, la Vama Veche, acolo unde s-au derulat mai multe evenimente cultural-artistice, au avut ocazia să sesizeze şi o aschimbare a înfăţişării staţiunii. Zona pietonală, adiacentă plajei din Vama Veche, este acum luminată.

Reţeaua de iluminat public a fost realizată prin intermediul programului PNDL. Vorbim despre o investiție care se ridică la valoarea de 1.595.730 lei TVA; valoarea cofinanțată din bugetul local este de 76.340 lei TVA inclus; iar valoarea contractului de lucrări s-a ridicat la 970.580,75 lei fără TVA.

Conform proiectului care a stat la baza realizării investiţiei denumită “Reţeaua de iluminat public pietonal pentru zona adiacentă plajei Vama Veche”, au fost realizate următoarele categorii de lucrări: punct de aprindere nou (PA), trifazat, care va funcţiona atât în regim manual (prin acţionare directă din punctul de aprindere), cât şi automat (prin intermediul unui releu crepuscular prevăzut cu fotocelulă); 83 stâlpi de iluminat cu înălţimea de 4 m echipaţi cu 2 braţe cu corpuri de iluminat stradal cu LED; fiecare stâlp a fost prevăzut cu o suplimentare de putere de 20W pentru alimentarea panourilor publicitare şi a ornamentelor stradale; cablul de alimentare a instalaţiei de iluminat, pozat îngropat, pe domeniul public, pe un traseu in lungime de 2085 m; cablurile sunt de joasă tensiune, cu izolaţie PVC, tip CYY-F şi conductoare din cupru dimensionate corespunzător.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
......veniti in cartierul nou din Limanu....sa vedeti gropi in....fostele strazi...
0
0
Vamortiingat de zdrente cu barurile voastre, unde vin toate curvele cacacioase si drogate de ii umple pe pizdificati de gonoree si alte boli rusinoase !!!
2
0
felicitari limaneni. Felicitari si primariei, primarului care a participat la spectacolele de folk si rock cu o frumoasa suma- peste 300.000 lei. Intamplator scena principala a fost amplasata langa barul Acolo, barul primarului, vorbesc vamaiotii.
6
0
Nasicu, a preluat un proiect de la dnul Urdeasi a facut nimic din el. A confectionat totul la firmalui particulara, cu niste tevi din material slab cu becuri rudimentare si lumina ca de spital. Un om care nu stie nimic din administratie dar se crede imparat peste o comuna pe care a ruinat-o. Speram ca DNA -ul sa se sesizezesi sa ia masuri iar lumea sa mearaga masiv la vot pt a-l sanctiona.
5
0
Un trend de cacat pe o statiune sat supraevaluata ca pamanturile alea pe care le ati bagat la banci si ati luat cat nu fac.VAMA NU MAI E CE A FOST! pt ca NUA FOST NICIODATA NIMIC doar niste hippie balcanici,muzica floci,Ducu Betrzi matol la o terasa contrazicandu se cu Seicaru despre echipa nationala antrenata de Iordanescu si Piti inainte sa isi cumpere camera in pachet de tigari!O mizerie pt oameni frumosi liberi pro si contra swingului de integrare in Absolut sau Grey Goose.Vama unde lumea se lauda cu cheta la baute!Mentalitate sa strangem bani sa bem...ca "Asa i romanu' "in "Gradina Maicii
4
1
Primar PSD o panarama si jumatate. Strazi ca dupa bombardament si el isi face iluminatul in fata barului.
8
0
arata perfect. sa se vada mai bine dezastrul
11
2
Un milion fara tva? Georgescule chiar ne crezi prosti? Nu-ti mai merge sandramaua si vrei sa iesi pe profit?
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108