REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Frații Micula VÂND două terenuri în MAMAIA!

Frații Micula VÂND două terenuri în MAMAIA!

Replica API 16 decembrie 2019 | 09:41 584

sursa foto: Agerpres

După ce și-au scos la vânzare, în vară, hotelurile Unirea și Național, pentru fiecare cerând 7 milioane de euro, fraţii Micula mai vând două terenuri, în suprafață de 2918 mp., respectiv 1857 m.p., din Mamaia. Este vorba despre terenul aferent hotelul Unirea și cel aferent hotelului Patria, spațiile pe care sunt amplasate piscinele celor două unități de cazare. Pentru tranzacție, societatea fraților Micula, SC Unirea 2001 SA, a obținut, pe 12 decembrie, de la Primăria Constanța certificatele de urbanism, valabilitatea acestora fiind de 6 luni.

Considerate pe vremea lui Ceuşescu perlele litoralului, în aceste hoteluri nu s-a mai investit mai nimic. În trecut, erau ocupate în sezon la capacitate maximă de românii cu venituri reduse, datorită preţurilor mici practicate. De altfel, recenziile postate de turiști pe site-urile de specialitate sunt toate negative, mulți spunând că n-ar da nici jumătate de margaretă pentru a se mai caza la aceste hoteluri.

Precizăm că frații Ioan și Viorel Micula, ce dețin și compania European Drinks, sunt vizați de o anchetă prentru evaziune fiscală, spălare de bani și delapidare de aproape 44 milioane de euro într-un dosar penal in rem de la IPJ Bihor, sub coordonarea procurorilor de la Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, potrivit G4media.ro. Ancheta vizează folosirea cu rea credință a bunurilor și creditului societăților, într-un scop contrar intereselor acestora, fără justificare din punct de vedere economic. Frații Ioan și Viorel Micula, dar și alți membri ai familiei și angajați ai companiilor lor din grupul European Drinks, sunt considerați inițiatorii și coordonatorii grupului infracțional care și-ar fi devalizat și decapitalizat propriile companii cu scopul de a nu plăti taxe către stat între 2001 și 2017.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alo, Alooo, DNA se aude acolo?
2
0
Securisti imputiti! Trebuiau TORTURATI DE VII pentru ce au facut pe vremea satanei ceausiste! Johanis esti un tradatopr, platesti tortionarii ca Lazar si Micula ! Traficant de copii ucigas ce esti!
5
1
doi limbrici care tot cresc in rahatul patriei,nu ar fi mai indicat un supozitor care sa-i elimine,hoteluri,terenuri de unde pe limbricii astia
3
0
mostenirile lui taica sau , furaciuni si manevre in combinatii politice cu cei ce au fost si sunt la putere!
9
1
Ma bufneste rasul sa vad cum acesti SUEDEZI fac de ras tot ce inseamna Romania si DNA,nenea Orban doar ce a scapa de gura lor cu cateva sute de milioane de euro....asta inseamna sa fii mafiot, eu am sa ma uit pe acetele pamantului unde am casa construita sa nu fie din greseala tot al lor !
10
0
Golani astia au scos statul Roman dator,ma voi astia de la D.N.A.ia apucativa de treaba si luatile activitatea astora la verificat sa vedem si noi daca au primit scutiri de taxe,bunuri subevalate sau alte facilitati de la Statul Roman adica de la noi toti,nu conteaza numele celui care i-a ajutat sa jongleze cu legile din Romania sau sa le incalce.
20
0
Toate acareturile pe care le vand acum, i le-au facut cadou guvernul Nastase sinucigasul ratat. Vandute pe 1 euro pe acte. Si acum dupa ce le-au muls 20 de ani le vand la pret de piata. Asta da treaba. Noi, muritorii de rand, de ce nu pupam asa ceva?
22
2
Dar nu va ganditi de ce au facut anumite manevre cu scopul de a nu plati anumite taxe catre stat ? Pentru ca taxele sunt foarte mari ! Pentru ca statul nu te ajuta cu nimic cand vrei sa deschizi o afacere. Abia asteapta cu biruri si daca nu le platesti se numeste ca ai facut grup infractional. Dar daca te ingroapa in taxe nu se numeste abuz de putere ?? Sau subminarea initiativei private ? Scadeti taxele si impozitele si atunci lumea va plati si nu va mai apela la masuri disperate. Mai ales la afacerile mici si abia incepute. Vine statul si hop te arde cu taxe de te ingroapa inainte sa incepi.
8
5
statul roman trebuie sa le dea 400 de milioane de euro despagubiri ,aranjat cu functionarii din romania ,nu ar fi mai bine ca DNA sa-i infunde in puscarie vreo 20 de ani pe functionarii care au aranjat furaciunea intentonat
19
1
Fratii Micula sunt doi maro pradatori ai Romaniei.
22
0
o sa aiba retardatul de victoras bani de elicopter sa vina sa traga pe nas in cluburile din mamaia
14
0
Dar de unde au ei toate terenurile astea ?
17
1
Doi smecherasi,doi bisnitari de mahala,doi escroci care stiu sa faca afaceri numai cu banii statului pentru ca la randul lui statul roman are si el politicieni escroci,complici,idioti sau incompetenti.Tare ma rem ca statul roman o sa-i dea in urmarire internationala pe borfasii astia.
23
2
totul functioneaza dupa un anumit plan cu cele 4 companii , ramane sa ne minunam
16
0
in acest articol ati uitat sa mentionati baietii au pus sechestru pe patru companii de stat
22
0
Sau imbogatit dupa 89 au furat si scum au ei toata tara ei au organizat lovitura de stat in 89 sa fure ca ei toti
27
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108