REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Frații Tate, turnați la DIICOT de Gabi Bădălău?!

Frații Tate, turnați la DIICOT de Gabi Bădălău?!

Virgil STOIAN 17 ianuarie 2023 | 12:37 6787

Cunoscut pentru așa zisele mărturisi bombă, iată că fostul deputat Cristian Rizea se implică și în scandalul momentului, și anume, arestarea fraților Tate. Acesta a vorbit despre implicarea lui Gabi Bădălău, acesta fiind, potrivit spuselor lui Rizea, cel care i-a denunțat pe cei doi frați. Motivul ar fi un fel de târg, Gabi Bădălău negociind astfel salvarea tatălui său, aflat la acest moment în arest preventiv, pentru dare de mită în formă continuată și trafic de influență.

Fratii Tate, turnati la DIICOT de Gabi Badalau

Fostul deputat Cristian Rizea a fost foarte virulent spunând: ” „Îmi cer scuze față de alte persoane, dacă sunt din Giurgiu, dar eu nu am văzut persoane care să te vândă mai repede ca unul din Giurgiu. Am cunoscuți câțiva, toți niște hahalere, niște d-aia care te vând imediat pe la spate. Să înțeleagă toată lumea, Gabi Bădălău i-a turnat pe Frații Tate, ca să îl salveze pe tatăl lui. Că asta este toată șmecheria. Face ta-su niște prăduieli la DNA de vă stă mintea în loc”.
Totodată, Rizea l-a acuzat pe Gabi Bădălău că, împreună cu Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, consumau droguri împreună: ” Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu se drogau cu Tristan Tate. Ei sunt primii care fac astfel de lucruri, legate de prostituție și altele. Toți gaborii știau de lucrurile astea, n-au echipele pe care le protejează ei, cu pești, cu astea. Păi asta e acuzație să le dai la băieții ăștia? ( frații Tate n.r.). Frații Tate sunt niște băieți șmecheri, au făcut niște bani. Banii erau, de fapt, miza. 400 de milioane de dolari din Crypto. Aici a fost miza, șmecheria, și au pierdut tot. Nu mașinile, nu vila, miza sunt banii din Crypto. Ok, ei exploatau fetele, dar nu tot tam-tam-ul ăsta care s-a creat în jurul lor” a mai adăugat acesta.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bun articolul. As dori sa primesc notificari cu stiride la Replica Online.
0
0
Ce faci fugarule? Îți scoți capul la iveală? Tu să ne explici infracțiunile comise de tine, nu purta grija altora. Ești mare analist pe infracțiuni , cu atâta esperiență, nu? Laș om mai ești!
0
1
Rumanii astia se lasa condusi de niste retardați din Luton. Asa comunisti ,aşa mafioți retardați
8
1
Cand vedem dupa gratii pe cei care au luat spaga ca sa protejeze, asa se intampla cand esti pe functii. Ai informatia si o rostogolesti ptr doi arginti sa le fie bine unora si familiile lor
8
0
Vrei sa ne spui că peștișorii pupa și ei fetițele care sug măciucă?.Evident !
9
0
fara protectie nu se ridica si nu se mentine ...unul,apoi se toarna ,dinafara!
6
1
Se duc pe apa Sambetei. A-ti pierdut tot si va duceti ani buni in parnaie. Mai bine munceati cinstit. Aviz amatorilor. Pestii in devenire luati aminte ce va fac curvele. Beti apa din acelasi pahar cu curvele, aveti bube la gura
13
1
rizera este un circar; totul a pornit de la reclamatia din luna mai 2022 la ambasada americana si americanii au insistat sa se faca investigatii pentru ca altfel ai nostri stiau ce se intampla dar oamenii nostri politici prin politie si procurori sunt in mod normal protectorii infractorilor de genul asta si proxenetilor, ar fi continuat sa-si ia spaga si nu ar fi facut nimic
12
5
Așa....și ? F bine a făcut golanilor ! Nu că figurantul ăsta ar fi vreun îngeraș, știm clarcat a furat tasu si de unde are, sau a avut , bani lake ăsta, iubit de " sacoșa din plastic" , p******a aia, diva lu' rahat , Biancuța.... Bine măcar că s-a mai epurat RO de golani. Oricum, îi vine randul și prostului ăsta. Succes DIICOT, succes DNA, șooo pe ei polițiștilor !
16
3
merg si eu sa le dam o mooie la interlopiin t**e
14
2
Pana la urma e vorba de niste batausi cu comportament de cocalari josnici. Au bani,au laudatori mai needucati decat ei si asta inseamna foarte multi ,in rest nimic. In orice cartier rau famat din orice colt al planetei,gasesti asa ceva,e drept,nu bogati dar la fel de cretini. Chiar nu inteleg ce e cu atata atentie in presa,la TV ,pentru lighioane de felul asta.
28
2
Daca nu ar fi fost vb de cetateni americani sechestrati nu ar fi fost deconspirat nimic pt ca asa cum am spus mai jos erau multi bani la mijloc .Nu este meritul autoritatilor noastre.PUNCT
21
5
Bai, ati inebunit!? Va uitati in gura lu' rizea!? Ala povesteste din povesti! Dar, nici astia nu imi e rusine, cu ta su care a lucrat pt CIA si etc! Eu, cred ca in curand o sa auzi ca rizea a fost prezent la o orgie gay cu extraterestrii si are si poze cum au fost abuzati! Replica, misto surse aveti!!!
19
4
Din pacate orice fenomen in care sunt multi bani la mijloc nu poate fi eliminat gen mafia parcarilor etc.Ei au sechestrat niste americanci si aici sistemul nu s-a putut pune cand e vb de cetateni americani.
11
4
TOATE BENZILE DE PROXENETI,INTERLOPI,HOTI DE MASINI,TRAFICANTI DE DROGURI SI POLITISTII CARE II PROTEJEAZA CU TOT SISTEMUL CORUPT DIN ROUMANIA
29
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108