REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Funcţionar nemulţumit de condiţiile din Primăria Mangalia: fostul secretar al municipiului reclamă că i se dă prea mult de muncă!?

Funcţionar nemulţumit de condiţiile din Primăria Mangalia: fostul secretar al municipiului reclamă că i se dă prea mult de muncă!?

Replica API 3 octombrie 2019 | 00:00 876

Daniel Vlădescu, oaia neagră din Primăria Mangalia?! Vlădescu a ținut primele pagini ale ziarelor locale în anul 2012, atunci când proaspătul venit la cârma urbei, Cristian Radu, a descoperit patru saci menajeri plini cu arhiva juridică a primăriei. În urma scandalului, Vlădescu a plecat din țară, însă a revenit, iar conducerea administrației l-a reangajat. Din primăvara acestui an, nimeni nu se mai înțelege cu el, primește ordin de serviciu pe care nu-l respectă, face plângeri la Consiliul Național pentru Combaterea Discrimninării și deschide acțiuni în instanță împotriva primăriei pentru că...îi dă prea mult de muncă.

Recent, la Curtea de Apel Constanța a fost înregistrat un apel într-un dosar al Primăriei Mangalia cu Daniel Vlădescu, consilier juridic la Poliția Locală. Contactat pentru mai multe informații, viceprimarul Dragoș Angelescu a spun că nu cunoaște speța, însă a vorbit despre problemele pe care administrația locală le întâmpină în ceea ce-l privește pe Daniel Vlădescu. ”Le vrea pe toate la ora asta, și ale lui și care nu sunt ale lui. A făcut sesizări, a deschis în ultimele două luni o grămadă de dosare. Tot scandalul a pornit de când i-a fost dat de muncă. În primăvara acestui an, el fiind consilier juridic la Poliția Locală, a primit o cotă parte din numărul total de dosare de la Urbanism, a refuzat, precizând că nu are în fișa postului să lucreze pentru Urbanism. De acolo a plecat toată discuția cu el. Primarul i-a spus că toți muncim în parametrii legali. I s-a dat ordin de serviciu pe care l-a refuzat... i s-a cerut raport de activitate pentru fiecare zi, a făcut plângere la Consiliul Discriminării. A venit în control, li s-a explicat că toți au fost supuși aceluiași regim. El dă primăria în judecată că i s-a dat de muncă”, a spus Angelescu.

Precizăm că Daniel Vlădescu a fost și secretar de municipiu. După alegerile din 2012, când la cârma urbei a venit Cristian Radu, acesta a găsit arhiva juridică depozitată în patru saci de gunoi. În urma scandalului, a plecat din țară, revenind la primărie, luându-se în considerare s experiența de lucru și anii de vechime, activând de peste 15 ani la Primăria Mangalia.

Reamintim că, în trecut, a mai intrat în atenția opiniei publice. În 2010, el a fost sancționat de Prefectură pentru necorespunzătoare a atribuțiilor de serviciu. De asemenea, în 2012, Corpul de Control al Prefectului a intrat în posesia unui documentul prin care Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici informa conducerea primăriei că Daniel Vlădescu a fost respins la proba privind selecţia dosarelor pentru concursul din 15-17 noiembrie 2011 întrucât nu îndeplinea prevederile art. 54 lit. g din Legea nr. 188-1999 privind Statutul funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare. Acest document ar fi fost ascuns pentru a acoperi o gravă nelegalitate, anume ocuparea funcţiei de secretar de către Daniel Vlădescu fără ca acesta să îndeplinească condiţiile specifice funcţiei publice, aşa cum prevede legea. Mai mult, acesta a fost suspectat, tot în 2012, de fraudarea alegerilor, după ce ar fi preluat de la Prefectura Constanţa, un număr de 44 de buletine de vot pentru Consiliul Local Mangalia, pe care nu le-a predat imediat Biroului Electoral de Circumscripţie (BEc) 2 Mangalia, aşa cum prevede legea, în vederea anulării, ci le-a dus acasă, după care le-a distribuit celor 26 de secţii de votare, câte un buletin pentru fiecare secţie, iar ultimele 18 fiind predate către BEC abia ulterior.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum sa semnez ba daca pe la mine nu se opreste nimic ce esti prost ?
4
0
Cititi presa locala di 2012 si o sa vedeti cine e de fapt buhaiul . Si va veti convinge singuri ca omu e penal ! Cap - coada ! El asta stie sa fie impostor !
6
0
Buhaiul face nazuri
6
0
lepra ordinara du-te dracului ca putzi tot nemernic hot si imfatuat la munca la sapa cu un jeg si vierme ca tine!
7
0
Si pe mine ma punea primarul la munca. Si tot pe sume din astea mici, gen 5000 lei. Eu am plecat daniele, ca nici mie nu imi place munca. Doar ca nu le am cu spiritul ca tine.
10
0
Eu zic ca nu e numai discriminare ci si tortura. Imaginati va cum ar fi sa primiti numai spagi grase sa rezolvati probleme, sa vindeti terenuri si dintr o data sa fiti pus sa faceti asta dar fara nimic iar caimacul sa il ia altii. Eu ma mir cum mai rezista saracul om e mai greu ca in inchisorile comuniste.
9
0
Bai lasati-l pe vladescu in pace. Mi-am facut treaba cu el ce naiba. Am vandut aproape toata padurea Comorova cu ajutorul lui. Are si omu un of. Nu mai e secretar de municipiu si i s-a promis ca daca face valuri si face scandal o sa fie iar secretar si o sa poata sta din nou beat prin carciumi de la 10 la 16. De fapt cred ca asta e durerea nu mai poate sa o frece pe 5.600 lei net. La munca ba umflatule !
13
0
La mangalia s-a coborat din cer urmasul lui napoleon...eminenul in materie de spagi...cel cu toata averea pe numele masi...croitorasul cel viteaz ce vesnic face naveta la constanta!!!sper ca cineva sa scape mangalia de acest infatuat cu aere de vadim tudor si inteligenta lui becali...se lauda peste tot cat de conectat este si cum il ajuta pe el lumea...dragilor daca ne doriti si noua din primarie binele...scapa-ti-ne de el!!!! E praf si pulbere, iar atmosfera este ca de lagar la noi!!!
4
9
In vara am scapat de tine
5
10
Cind nu va convine de cineva toti cei care comentati in frunte cu mincinosul nr 1 Primarul Radu Cristian scrieti aceleasi cuvinte care le repetati la nesfarsit ;lenes putoare mincinos''' Mai am o intrebare pentru Primarul cel vrednic un mandat cate luni are
3
10
e mai bine s a , fumezi, s a bei cafele si s a plimbi o ...adresa doua trei ore pe zi si salariul marit sa ti intre pe card lunar ca esti doar ...functionar !
15
0
Un nenorocit de om!Numai Din spagi a trait toata viata!!!!I-a dus la sapa de lemn pe micii buticari!Daca i se dadea ceva putea sa rezolve daca nu totul era ilegal!!!
13
1
Mai lasati vrajeala Replica. Primarul vrea sa il execute pentru ca nu a pus botul sa semneze ca prostu toate cacaturile ilegale pe care le face Radu Cristian. Doar ca Vladescu mai site si meserie si i-a cam inches pe prosti. Sunt asa idioti ca limited sa pare ca o regleaza cup un articol platit la Replica. Care apropos...site toata Mangalia ce hram hram poarta. Nu mai sa nimeni 2 bani pe voice. O publicatie mincinoasa ca si primarul.
7
9
Pe asta l-as baga in ma-sa pentru ca este un lenes si este suparat pentru ca nu mai este deschisa carciuma lui Samir.Dar,cand vad ce nemernic si mincinos este Primarul,pot sa spun ca se potrivesc.
17
2
daca i se da de munca si nu are trecut in fisa post, bravo lui ca refuza, asa fac si eu, sa faca si plangere penala
9
4
Problema este ca sunt prea mult care freaca menta pe acolo si se cearta intre ei care freaca menta mai mult
13
2
La sapa cu el !
12
1
fara EL nu merge treaba in primarie . lau angajat pt ca stie
4
10
Nu s a suparat ca i se da de munca. Ideea e ca omul habar nu are despre munca lui. Cu facultati la parter de bloc sau pe acolo ...fisa de post e greu de dus la indeplinire. Mai bine sa fii " scandalos" decat sa arati cat esti de prost. In meserie evident. Aceasta e insa o situatia generalizata la nivelul multor primarii...sa mearga salariul.in rest lasa asa
14
0
Primarul agresit. pesedistii trebuiau pusi in functii grase sau sa nu li se dea de munca. Nu asa a fost vorba in 2012 ? Ca sa il sustin si sa ma las in jos dupa repetarea alegerilor ai mei sa o duca bine. Si eventual cateva pitipoance de la peneleu ca de ... Acuma voi ii dati de munca ? Nu i frumos , acolo doar fraierii muncesc. Nu putea sa puna unul din aia 500 de angajati sa ii faca treaba si sa stea si el ca Gigel acasa ...
17
0
E mult de munca??? Sa stea acasa.
16
1
Opa munca e pentru roboti.
13
0
De ce il tine primarul PNL in functie
14
0
Pai are salariul 5800 lei , pentru banii astia chiar nu iti vine sa lucrezi ...ce plm
15
2
Vladescu un hot de terenuri,un incompetent si arogant.A taiat si spanzurat fara ca cineva sa-l intrebe de sanatate mai ales pe timpul lui Iorgus.Afara cu el !
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108