REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Funcționarii publici pot face ce vor: Sevil Shhaideh anunță legea care le pune stop procurorilor

Funcționarii publici pot face ce vor: Sevil Shhaideh anunță legea care le pune stop procurorilor

Replica API 11 martie 2017 | 00:45 378

Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, a declarat joi, la Galaţi, într-o conferinţă de presă, că noua lege de modificare a statutului funcţionarilor publici are la bază o strategie privind funcţia publică, adoptată de guvernul anterior.

"Legea nouă este în baza unei strategii a funcţiei publice, adoptată de guvernul anterior, ca o condiţionalitate ex-ante impusă de Comisia Europeană în vederea accesării Fondului Social European - FSE pentru programul operaţional creşterea capacităţii administrative. După cum bine ştiţi, statutul funcţionarului public a fost condiţia acquis-ului comunitar în 2007. Din 2007 şi până în 2017, sunt totuşi zece ani, şi, din aceste considerente, în conformitate cu această strategie s-au impus elemente de flexibilizare, de modificare a acestui statut", a spus Shaidehh.

Vicepremierul a mai spus că în noua lege principiul transparenţei nu dispare.

"Nu dispare niciun principiu. Există în momentul de faţă proiectul de act normativ în dezbatere, se primesc propuneri, observaţii, dezbateri cu toate grupurile interesate cu privire la statutul funcţionarului public", a precizat Shhaideh, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urita femeie,sau barbat ,CE este,mereu este suparata,sau o face PE suparata,daca tine la demnitatea ei AR pleca imediat din PSD ,de linga hotii ,viermi,condamnatii PSD dar vad CA ii place si EU sa fure de la poputiepopula
1
1
Mai boule care ii dai inainte cu votul si ne-votul, pe langa faptul ca esti analfabet mai esti si prost! Actul de a vota este un drept si nu o obligatie!!! Si ma voi duce la vot cand o sa am ce sa votez nu vesnica alegere intre raul mare si raul mai mic!
1
2
Pentru cei care nu au fost la vot: aveti timp 4-patru ani sa admirati votul bunicilor vostri. A-ti uitat un singur lucru: si voi ve-ti fi bunici. Ce le spuneti nepotilor despre ne-votul vostru?
3
1
titlu bomba continut de doi bani. vai de mama voastra presari incompetenti. cine opereaza acest site a facut liceul la f.f.
3
0
de unde reiese ca fac ce vor?
1
1
Si asa fac ce vor ei!...
4
5
siinistra persoana este pusa de Dragnea in cel mai de interes loc: acela de unde se pot pura bani cu nemiluita si se si tot aseaza temeiul legal prin care sa nu fie trasi la raspundere. Sper sa se duca guvernul asta cat mai repede pe apa sambetei
6
2
alesii sunt semi zei. pot sa ne faa orice . sunt deasupra legii . iar daca o incalca nu suporta detentia !
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108