REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Gabriela Bucovală, „concediată” de la conducerea ISJ Constanţa prin fax!

Gabriela Bucovală, „concediată” de la conducerea ISJ Constanţa prin fax!

Replica API 21 august 2017 | 00:00 934

La PSD se caută înlocuitor: să fie Petrică Miu, să fie altcineva?!

La PSD se caută înlocuitor: să fie Petrică Miu, să fie altcineva?!

Gabriela Bucovală

Inspectorii generali şcolari din 13 judeţe ale ţării au primit, vineri după-amiază, prin fax, decizii semnate de ministrul Educaţiei, Liviu Pop, prin care au fost revocaţi din funcţii. Deciziile intră în vigoare peste 15 zile de la data emiterii. Printre cele 13 judeţe unde au fost revocaţi inspectorii şefi se numără şi Constanţa, astfel că, în termen de 15 zile, Gabriela Bucovală nu va mai fi inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa. Celelalte inspectorate sunt din: Caraş Severin, Ialomiţa, Ilfov, Brăila, Buzău, Vrancea, Sibiu, Olt, Arad, Tulcea, Mehedinţi şi Călăraşi.

Potrivit surselor noastre din cadrul inspectoratului, la Constanţa ordinul de revocare a sosit în cursul zilei de vineri, Gabriela Bucovală fiind luată prin surprindere de decizia ministrului. În locul Gabrielei Bucovală va fi numită interimar cel mai probabil, de una dintre cele două inspectoare adjuncte, Alina Codreanu sau Anca Dragomir. Între timp, în sânul PSD Constanţa se vehiculează deja nume de posibili inspectori generali şcolari. Astfel, un nume discutat la partid ar fi fost cel al consilierei judeţene Adriana Gheorghe, dar care „a picat”.

De altfel, contactată de „Replica”, Gheorghe a transmis că nu va fi ea şefa ISJ Constanţa, menţionând totodată că în perioada următoare se va afla în SUA. Un alt posibil înlocuitor al Gabrielei Bucovală este un fost şef al ISJ Constanţa, Petrică Miu. Amintim că acesta a fost şi candidat al PSD la Primăria Cogealac. „Petrică Miu şi-ar dori, dar încă nu e luată o decizie, se caută persoana cea mai potrivită pentru această funcţie”, au declarat, pentru „Replica”, surse din cadrul PSD Constanţa.

F.B., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care e pierderea ca a plecat aceasta duduie?
16
1
Zoia esti respingatoare si urata. Nu mai vrea nimeni sa te vada. Nu ai demostrat nimic. Doar rautate si incapacitate. Ca esti machidoanca nu mai conteaza
23
2
nu va mai dati cu parerea, slugulitelor! ca vine irinela, gheorghe, miu, nicoara, paloma, alis, raduku, teodosie...va fi altfel? mai bine, eventual? vor preda ei in locul vostru? va vor respecta elevii mai mult? doar isi vor exersa aroganta si interesele. atat! pentru profesorii adevarati, toata agitatia aceasta este irelevanta; ca intreaga institutie isj, de altfel. partidul va decide, iar pe holurile isj-ul va rasuna din nou, oda bucuriei: "acum avem cea mai buna echipa dintre toate care s-au vazut sub soare!"
12
9
DAR DESPRE INSPECTORII SCOLARI, CE PARERE AVETI ? CINE SA RAMANA SI CINE SA PLECE ?
12
1
Un gigi de care nu a auzit nimeni isi da cu parerea . Oamenii mici vorbesc despre oamenii mari . Gigi , nu esti nici la degetul mic al doamnei Gheorghe A sau al doamnei Irinela . Asa ca ciocul mic si joc de glezna !
14
6
General care are capacitatea de gestionare! Petrica Miu inspector general al ISJ Constanta
9
14
Comedie totala - bucuria nebunilor ! Daca sunt vehiculate si nume de invatatoare si educatoare , dar si de profesori de sport , precum ratata politica Nicolae Irinela si agramata si muma padurii Gheorghe Adriana , in locul unei profesoare de matematica , ocupanta prin concurs al functiei , atunci am ajuns foarte jos cu discutia , dar si cu sistemul ...
5
25
gata se duse cu machedoanca.las ca are frasu os de ros.nu ii plige nimeni pe astia.
26
2
Domnul Nicoara sau doamna inspector Irinela!
8
18
Aduceti oameni noi la vremuri noi ! Ce ziceti de dnul Nicoara Vasile, nu ar fi cel mai potrivit la sefia ISJ-ului ?
7
16
Asta, marita asta, chirata asta.... in conducerea ISJ C-ta !? Frunte "ingusta" de intelectual, reprezentanta cadrelor didactice din C-ta, de cine a fost promovata aceasta individa ?! Unde sunt adevaratele valori... ??!!
30
2
Aceasta nenorocita a stricat tot ce era bun in invatamantul constantean, a epus direcorii politic fara sa tina cont de competente. Sa se reia concursul de directori!
29
1
Raducu Popescu sa vina! Cel mai bun!
15
22
Daca acest bolsevic miu revine la isj se deslantuie apocalipsa.nemernicul are frustrari de la ultima demitere iar pe makedoni i beleste,e capabil de orice.in rest e doar un sobolan rosu cu aere de tigru iar lacomia si prostia se imbina perfect in acest personaj odios.cu firma lui renova scoli in judet iar el era insp. gen. asta cum suna?
20
8
Nesimtito esti si tu vreo mioara ratacita? Dati numele in clar..sarica marica etc
11
1
A fost cea mai murdara perioada
27
1
Nici la oi nu sunt buni...
26
2
Decipanizarea este un lucru benefic urbei.
29
2
Are o frunte lata, foarte lata iar figura emana inteligenta nemasurata. Locul acestui personaj ilustru nu este la Cta ci la Oxford sau chiar Cambrige. Am glumit, problema este ca anvergura postului o depaseste clar pe aceasta umila profesoara, umila ca pregatire ca de ifose nu duce lipsa aceasta femeie din neamul lui Bucovala. F bine ca iau dat flit, makidonii astia sunt deja obraznici, se dau destepti cand in ei " urla" ....pasunea si mioarele!
29
3
Alo''Catalin si Catalina'', subiectul demiterii Inspectorului Sef al ISJ Constanta, NU este un motiv de exprimare a unor frustari nationaliste.....sa fim seriosi......machidonii ,cu toate pacatele lor, sunt la fel ca majoritatea.....
4
22
Dupa figura parea ca e mare telectuala. Uite asa o multime de progenituri de etnie macedoneanca au terminat anul scolar cu brio. Cu complicitattea noastra aceste spete au ajuns pe culmii marete.
31
3
Ce ar fi sa intrebati primarii PSD din judet,pe cine si-ar dori sa aiba ca general la ISJ Constanta? Ce spui de asta dle Fagadau si dle Popescu?
11
12
Bravoo! Scoateti machidonii din SISTEMUL de stat. Nu au ce cauta! Ajunge! Primaria, consiliul judetean, anaful, antifrauda, curtea de conturi, instantele din Constanta sunt pline de pecinginea machidoneasca si asta e unul dintre motivele majore din cauza carora orasul arata de cacat, judetul nu are nicio investitie si nimic nu se poate dezvolta aici, la marginea uniunii europene.
40
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108