REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Gabriela Firea

Gabriela Firea

Replica API 14 ianuarie 2020 | 00:00 302

"De ceva vreme, în cadrul unei alianţe care a minţit că salvează Bucureştiul dar nu a reuşit decât să-l blocheze, se dă o luptă pe viață și pe moarte, între două personaje tragi-comice, pentru adjudecarea posturii de învins al alegerilor pentru Primăria Generală al Capitalei"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aceasta tata numai in PSD isi putea gasi locul.Acest partid intesat cu scandalagii,ipocriti,hoti,vulgari ,nationalisti si rasisiti avea nevoie si de o mahalagioaca.Firea este pe masura lor.Firea este ca pestele in apa, acolo.Firea este ca musca pe rahat.
6
2
Ea e prost vazuta datorita campaniei lui Dragnea care nu a sprijinit cu nimic Bucurestiul de frica sa nu-i ia locul la alegeri. Acum nu pare sa recupereze imaginea pierduta, va veni un userist care sa speram ca nu va avea idei ca alea de pana acum care nu au fost constructive. PNL nu pare a avea sanse la Bucuresti.
3
5
Ba cind o vad pe prsta asta incompetenta,dar nesi tata,nesi cum niumai o femeie poate fi,cum isi da cu parerea si minte cu nerusinare,o prinzi cu mina in buzunarul tau si psune ca-si cauta batista,imi vine sa sparg tvul. Culmea e ca mai sint boscheti care cred minciunile si nerealizarile pesediste ale panaramei de fierea. Vasile,esti un apis!
6
3
Asa este , Firea este singurul PRIMAR care a facut multe pentru BUCURESTI . Cu toata Opozitia celor de la PNL , USR , etc , se vede clar ca FIREA stie ce are de facut si face . Eu personal o apreciez foarte mult chiar daca sunt CONSTANTEAN !
4
9
Nu sunt din Bucuresti,insa sunt sigur ca nici hahalerele de primary de dinaintea D-nei Firea nu au facut mare cacat,ba unii chiar au facut cat se poate de multe rele,ca de exemplu Basau,devenit ulterior presedinte nociv al Romaniei. Treaba este ca oricine ar fi fost primar in orice localitate,poate face bine sau rau in finctie de cine este in echipa. Un singur om nu face nimic fara ceilalti,nu are cum,asa ca mizeriile apartin tuturor locuitorilor si multor altora din sefi,primarii fiind mai mult tapi ispasitori sau eventual marionete ale unor clanuri,grupuri de interese.Da,asa e peste tot.
4
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108