REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Gabriela Firea, atac la adresa unui ministru din Guvernul Dăncilă

Gabriela Firea, atac la adresa unui ministru din Guvernul Dăncilă

Replica API 7 aprilie 2018 | 23:50 361

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că ”urmărește cu atenție și îngrijoare” ceea ce vor decide oficialii de la Ministerul Transporturilor în legătură cu centura Capitalei. Firea a spus că așteaptă ca acest obiectiv să fie dat la Primăria Capitalei, acolo unde promite că va fi finalizată.

”Urmăresc cu atenție și îngrijoare sau cum era celebra vorbă, ceea ce va face Ministerul Transporturilor și CNAIR în legătură cu centura Capitalei. Am spus-o și îmi asum criticile ulterioare: timpul nu mai are răbdare cu oamenii și trebuie să facem centura ocolitoare a Capitalei. Noi trebuia să avem deja două centuri ale Capitalei, una destinată traficului greu, alta destinată traficului normal. Noi nu suntem în stare să facem nici măcar prima. Dacă toate guvernele de după 90 nu au putut rezolva, noi vrem să o facem centura Capitalei (...) Atunci când ai un primar general și o Primărie care își dorește să preia centura Capitalei și metroul, atunci spui: doamne ajută, ia-o și fă-o, nu pui tot felul de piedici. Avem hârtie de la Bruxelles, am vorbit și cu doamna Corina Crețu, care ne-a explicat că fondurile europene pentru centura Capitalei sunt alocate pentru proiect, nu instituției. Deci finanțarea acesteia va continua, fără niciun fel de probleme”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3, conform stiripesurse.ro.

Primarul Capitalei a acuzat faptul că în Ministerul Transporturilor jocurile sunt făcute de ”băieții deștepți, care zic: lasă că ne facem noi jocurile și pe Firea o lăsăm așa, că ea nu va spune nimic. Ei, nu e chiar așa. Este o dovadă de respect pentru bucureșteni, pentru turiști, pentru toată lumea să finalizăm această centură a Capitalei. Ne întreabă toate ambasadele de ce nu finalizăm această centură a Capitalei și nu le vine să creadă când le spunem că nu ni se dă acest obiectiv la Primăria Capitalei. Sunt uluiți!”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acuma ce facem,plangem la morminte straine? Firea e la Bucuresti,e treaba alora. Te pomenesti ca la Constanta om avea macar unul care sa fie banuit de ceva bun .... Bai,ia vedeti ce facem acilea la noi,ca e rahatul cat Everestul!
4
0
perfect valabil cu conditia de a fi extins si in zona primarilor, unul mai analfabet decat celalalt
6
0
Asa se intampla cand pui in fruntea unor ministere strategice niste prosti strategici!
8
0
mancati va intre voi ca sobolanii pana nu mai ramane nimic
8
0
moldo sobolanca asta cred c-a mancat grau otravit cu viagra,de ce sa se subordoneze un ministru prostiei dansei,numai asa ca sa aiba destule parale ca termine hangarul lui daniel securistul si pidosnicul
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108