REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Gabriela Firea, dezvăluiri despre viitorul guvern

Gabriela Firea, dezvăluiri despre viitorul guvern

Replica API 22 ianuarie 2018 | 01:14 489

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepreşedinte al PSD, a declarat, duminică seara, că o treime din viitorul guvern se va "împrospăta", iar structura guvernamentală rămâne aceeaşi.

"În primul rând, structura guvernamentală rămâne aceeaşi, este una eficientă, nu avem acum timp pentru o analiză fulger, este mai important să analizăm ce au făcut miniştrii decât să numărăm cabinetele, ministere, secretariatele de stat din subordinea ministerelor. Într-adevăr, s-a luat decizia ca unii dintre miniştri să-şi înceteze activitatea şi să preia aceste portofolii persoane care sunt energice, dinamice şi care sunt bune cunoscătoare ale acelui domeniu. (...) Cred, fac o estimare, sper să nu greşesc, cam o treime din guvern se va împrospăta, mi-aş dori să fie, la fel, mai multe doamne - aşa cum s-a întâmplat în celelalte guverne - mi-aş dori ca după ziua de luni să nu existe o competiţie şi un sentiment negativ între organizaţiile judeţene care vor propune anumiţi candidaţi", declarat Gabriela Firea la România Tv.

Vicepreşedintele PSD a menţionat că programul de guvernare va rămâne, "în esenţă", acelaşi.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au tupeu si se pricep la toate dar nici chiar asa.
2
0
speranta de viitor, viitorul ciumei rosii este puscaria- din punctul acesta de vedere sunt de acord
2
0
Nu sunt de acord cu voi ! Dna Firea este o mare speranta de viitor. Felicitari dna Firea ! As dori sa va fiu consilier, pt ca si eu gandesc la fel. Respect !
0
2
cum se spune corect, "stirista" sau " muista" gabi firea...
4
0
Veziti de primarie , PARASUTO ! Te bagi prea mult in seama, tu le sti pe toate.... Caracatita lui Dragnea, veti fi linsati foarte curand!
8
0
Asa-s femeile! Cu Dezvaluiri.De fuste...de minte....de prostie
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108