REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Gabriela Firea, ieșire explozivă la adresa Guvernului Cîțu: 'Manipularea supremă'

Gabriela Firea, ieșire explozivă la adresa Guvernului Cîțu: 'Manipularea supremă'

Replica API 3 martie 2021 | 22:01 1431

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea acuză „o manipulare supremă”, aceea de a convinge oamenii care trăiesc în sărăcie să nu își mai ceară drepturile, pe motiv că statul nu are bani”. Firea reclamă că aceasta este ceea ce a reușit „Coaliția Austerității”, scrie stiripesurse.ro

„Manipularea supremă: să convingi oamenii care trăiesc în sărăcie să nu își mai ceară drepturile, pe motiv că statul nu are bani – asta a reușit Coaliția Austerității. Adică bogații au convins săracii că nu mai sunt bani și pentru ei!

E treaba statului să identifice surse de finanțare sau să mărească gradul de încasare a taxelor și impozitelor, asta nu e problema copiilor, a pensionarilor sau a oamenilor care muncesc. În loc să facă asta, Coaliția Austerității a respins toate amendamentele PSD la Legea Bugetului de Stat, care prevedeau creșterea alocațiilor, a salariilor din Educație, Sănătate și a pensiilor. Asta deși PSD a construit un buget paralel și a arătat că sunt bani pentru toate acestea!

Premierul Cîțu a construit bugetul pe logica când iei din puținul celor mulți (și săraci) se face mult pentru cei puțini (și bogați)!”, scrie Firea pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In loc sa ramai la bacau pi centura sa stai iarna in costum de baie rosu ciuci pi bordura sa incalzesti inimilii tiristilor , ai pretentii de duamna puliticii roamanesti , valeleu
4
1
Daca taceai, te stia doar familia si prietenii cat esti de PROST, asa..ce bine ca am aflat si noi! vezi sa nu bubui de atata dobitocie!
4
1
Moldoveanco,tu,Badea,Gadea si restul slugilor lui Dan Voiculescu vorbesti despre corectitudine si cinste,tu care ai furat la greu ca primarita pentru ca asa ai invatat de la Varan care i-a creat statului un prejudiciu de 60 de milioane de euro a stat cativa ani la bulau dar a ramas mare botagatas si patron de trust media."Traiasca"mari hoti din Romania si justiristi cu drepturi speciale care ii protejeaza.
5
1
De acord 19:33 MUIE MALARIA,DIAREEA,HOLERA,LEPRA GALBENA!! PENELEPRELE MINCINOASE FREKAVASH IN OASE!!!
1
5
Ooo.... iar se manifesta soldoveanca parvenita, antenista lui felix motanu, madam sarma ?! Dispari IPOCRITO !! Tu care ai facut praf bugetul capitalei: 19 firme infiintate, autobuze turcesti, concerte , panselute, biciclete, ochelari, excursiile pensionarilor la moaste, prin grecia, contracte cu dana budeanu, cu presa si rom. tv., cu antena 3 sa-ti faca publicitate,....etc. Nu iti este rusine ipocrito ?! FACI CE .... pe banii nostri, de la buget ?? Circ !? Rusine!
7
2
... in cur
5
1
De ce nu cenzurati postarile obscene??? Uni se cred in jungla...
3
4
Te doare pe tine sufletul de saraci
10
2
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
5
8
din pula de negru.
7
4
Guvern de mafioti ! In afara de austeritate, concedieri si taieri salariale nu aduc nimic bun romanilor , de un an jumate ! Se pare a era mai bine cu PSD -ul !
5
9

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920