REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Gabriela Firea, ieșire VIOLENTĂ înainte de CEx: 'Va fi un linșaj politic. Se vrea excluderea mea'

Gabriela Firea, ieșire VIOLENTĂ înainte de CEx: 'Va fi un linșaj politic. Se vrea excluderea mea'

Replica API 22 septembrie 2018 | 00:55 357

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a declarat, înaintea şedinţei CEx de vineri, că miza este excluderea sa din partid.

”Miza este excluderea mea. O altă miză importantă și, anticipez, e să fie remaniați doi miniștri importanți, Paul Stănescu și un alt ministru care-l deranjează din ce în ce mai mult pe dl Dragnea, îl irită chiar: ministrul Justiției, Tudorel Toader”,a spus Firea înainte de şedinţă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Presedintele Johannis trebuie sa iasa, sa condamne comportamentul abuziv si penal al unui inculpat ca dracnea care duce tara in prapastie si foloseste bogatia tarii in mod partinic si personal numai ca sa scape el de puscarie. Dracnea este presedinte de partid, al unui partid corrupt, la fel de penal ca el, seful PSD. Klaus Johaniss este presedintele Romaniei si trebuie sa apere tara si cetatenii de asaltul penalilor la adresa democratiei!
2
0
Dupa ce a incasat-o, Gabi nu se mai poate aseza trei zile. Are pielea de pe fund fina, saraca.
2
2
Dar in tinerete pe sub biroul varanului treceai?
4
2
Mai Replicarilor de ce sunteti si voi Javre,de ce nu lasati lumea sa comenteze la Hozul,Infractor,Stroe Felix,securistul si sa isi faca,DNA sau DIICOT treabamca omu are o avere enorma si numai din fraude si mai vedeti si alte legaturi.
5
2
dle poate nu intelegi, spalarea pe creer a fost daunatoare- Firea a fost aleasa de bucuresteni nu numita de puscarias precum analfabetele vorica, dan,olteanca amanta, despre ce vorbim?
3
3
N-o lasa dracnea din mana pe carmen dan si pe viorica dancila sa stie ca distruge partdul si tara toata! Nemernicul asta, cu mana lu veorica, o sa dea ordonanta de amnistie si gratiere pentru toti hotii, iar cu mana lu carmen dan si-a jandarmilor o sa ciomageasca protestatarii care o sa li se opuna in strada. DICTATURA PENALILOR! Asta ne paste.
4
4
greu sa mai gasesti persoane cu coloana verticala in cadrul ciumei rosii- chiar si in al doisprezecelea ceas- este un inceput. Sunt convins ca d-na Firea si-a asumat tote riscurile- important este , si chiar laudabil, curajul de a incerca- firav- o realitate- realitate pe care f. multi dintre noi o cunosteam, dar confirmarea ne-a intarit convingerile. Lucrurile demarate trebuie sa aiba un final- puscariasul nu detine un sac fara fund, iar Romania nu este in subordinea directa alui, inseamna sa ai grave probleme psihice daca gandesti asa
8
5
Firea s-a aruncat ca o pantera si a cazut ca o balega. Daca pleci la razboi, trebuie sa iei in calcul ca te poti intoarce si schilod. Se dadea mare, iar acum se smiorcaie ca o baba neputincioasa. Stai dracu in banca ta, fara sprijinul lui Dragnea si al PSD nu ajungeai tu primar in B! Davada ca s-a gresit cu tine e ca n-ai facut absolut nimic in cei 2 ani de mandat. Ce asteptai, ca toti banii bugetului sa se verse in visteria Capitalei? Ca primul ministru sa-ti stea tie la dispozitie? Oaie plouata!
6
7
politico news, doare adevarul? but of course ca doare si vezi ca cioara e mata care te-a fatat, magraon borat si prost, unde vezi tu amenintare si injuratura?
4
2
Astia sunt votantii PSD gen 13 59 niste ciori inculte care doar injura si ameninta!
8
8
Tot psd a furat dp 89 mult
7
4
esti o moldoveanca imputita si curva ai uitat cand primul tau barbat suferea de cancer iaR tu il calareai pe pandele? meriti sa fii bagata la parnaie ptr ce ai facut acum in psd
10
7
Macar e coerenta si consecventa in declaratii, oricum acest scandal e "fabricat" sa ne distraga atentia de la altceva...
10
3
Sa te vad acum, dupa excludere, ce vei face in Bucuresti. Nu mai pupi primarie in veci. Tu uiti ca Dragnea te-a facut primar, ducandu-te de mana peste tot si girand pentru tine. Dar asta e: Hraneste corbul si el iti va scoate ochii, spune un proverb francez ...
9
5
OAU unde era noua Elena din Troia pardon Bucuresti Zabrauti sau Ferentari
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920