REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

GĂINARUL AMET SAMIR, căutat de POLIȚIE, a ajuns 'INTERLOP' în SPANIA

GĂINARUL AMET SAMIR, căutat de POLIȚIE, a ajuns 'INTERLOP' în SPANIA

Replica API 25 august 2020 | 00:06 28080

Amet Samir este din Medgidia, născut în 1978 și cunoscut cu antecedentepenale. După ce a fost cercetat în mai multe dosare, ajungând și după gratii, a plecat în Spania și, bineînțeles, nu a durat mult până ce a ajuns după gratii. Potrivit anchetatorilor de acolo, Amet Samir și-a înjunghiat un coleg, în plină stradă, în zona pieptului. Menționăm că atât timp cât s-a aflat în România, mai tot timpul era căutat de Poliție.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța a solicitat recunoașterea hotărârii judecătorești pronunțată de instanța de judecată din Spania (sentința penală nr.510/2019 pronunțată la data de 18.07.2019 de Tribunalul Provincial Madrid, Secția a 23-a ) și transferul condamnatului Amet Samir, născut la data de 27.05.1978, într-un penitenciar din România în vederea executării pedepsei de 5 ani 6 luni de închisoare.

ÎNJUNGHIERI în PLINĂ STRADĂ

În fapt, s-a reținut că, la data de 13.10.2017, în jurul orei 20 00, în timp ce se afla la intersecția unor străzi din Madrid- Spania, pe fondul unei altercații verbale cu mai mulți colegi, persoana condamnată Amet Samir a scos, dintr-un buzunar, un briceag cu lamă metalică în lungime de 8 cm, cu vârf și l-a înfipt cu forță de două ori în zona pieptului victimei Wilmer Mauro Aguiar Gualpa, aflată în imposibilitatea de a se apăra, cu intenția de a o ucide. Conform raportului medicului de medicină legală, victima a suferit mai multe leziuni - rană prin tăiere-străpungere în semi-plămânul stâng, pneumotorax și o rană cu tăietură-străpungere în hipocondrul drept, perforație gastrică, lacerarea colonului mijlociu și hemoperitoneu, care ar fi fost letale dacă nu ar fi primit tratament în regim de urgență și au necesitat asistență medicală primară de urgență cu tratament chirurgical ( laparotomie pentru drenaj, sutura leziunilor stomacului și colonului, cupolă diafragmatică, drenaj, îndepărtarea capselor și aplicarea unei bustiere ortopedice ), fiind necesare 30 zile îngrijiri medicale p entru vindecare.

Condamnatul urmează să fie transferat într-un penitenciar din România

Instanța a admis sesizarea. ” Recunoaşte sentința penală nr.510/2019 pronunţată la data de 18.07.2019 de Tribunalul Provincial Madrid, secţia a 23-a, Spania, definitivă la aceeași dată, de condamnare a intimatului Amet Samir, cu domiciliul în România, pentru infracţiunea de „tentativă la omor”, la pedeapsa de 5 ani 6 luni (2005 zile) închisoare, conform certificatului de executare emis la data de 05.12.2019 de Judecătoria pentru Supravegherea Executării Pedepselor nr.3 Madrid. Dispune transferarea intimatului condamnat într-un penitenciar din România în vederea continuării executării pedepsei. Ia act că intimatul se află în Centru Penitenciar Aranjuez Madrid, Spania”, potrivit minutei judecătorești.

Precizăm că individul este cunoscut cu antecedente penale, el ”operând” și prin Constanța. De cele mai multe ori a fost implicat în dosare de furt, la un moment dat fiind găsit în subsolul unui imobil, sub masă, acolo unde se ascundea de polițiști.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va iau morți și familia an p**a și sa le dau m**e la copii voștri astea care comentează fără sa știe multe detalii ce sa scris nui adevărat nimica davas m**e la copii voștri și la nevestele voastre sa fa f*t an gura de romani spurcați va place sa le săgeți p**a la țigani
1
0
Atata timp cat exista ciori in lume nu va fi evolutie normala,sigura,dreapta...etc. "Carbunii" astia ne fac si tara noastra de ras cu imagine proasta in lume...Ne trebuie un nou Antonescu.
6
1
un recidivist in rele ca el trebuie izolat si la puscarie cu el pe ani multi si trimis zilnic la munca .
6
2
asta trebuie bagat multi ani la penitenciar si scos la munca zilnic
17
1
Despre cioara asta ati scris si acum cateva zile. Ajunge !!! Vreti sa l faceti vedeta?
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108