REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° ConstanÈ›a Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° ConstanÈ›a Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

GAȘCĂ de TINERI din CONSTANȚA, între care și cunoscutul Wilson, vizitată de MASCAȚI!

GAȘCĂ de TINERI din CONSTANȚA, între care și cunoscutul Wilson, vizitată de MASCAȚI!

Replica API 10 decembrie 2021 | 17:01 12195

Mai mulți tineri, cunoscuți la malul mării ca infractori, doi dintre ei aflându-se în arest la domiciliu, au continuat seria tâlhăriilor. Astfel, oamenii legii au continuat cercetările, tinerii trezindu-se cu mascații peste ei. Precizăm că printre ei se află și Ciuraru Wilson, dar și un alt tâlhar periculos, fiind vorba despre Asan Fetin.

Urmare a cercetărilor în mai multe dosare penale privind săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat, poliţişti de investigații criminale din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au efectuat 2 percheziții domiciliare, în Constanța și Năvodari, la locuințele unor tineri, cu vârste cuprinse între 11 și 21 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

În urma administrării probatoriului, polițiștii au reținut, în sarcina acestora, 6 infracțiuni tâlhărie calificată și alte 4 de furt calificat, fapte comise în perioada 20 septembrie - 2 noiembrie 2021.

Patru tineri (dintre care doi, de 15, respectiv 17 ani, aflați sub măsura privativă de libertate a arestării la domiciliu, în alte cauze) au fost reţinuţi pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanţa, iar vineri, 10 decembrie, au fost prezentaţi instanţei de judecată, cu propuneri corespunzătoare. Totodată, tânărul, de 21 de ani, este arestat preventiv în altă cauză.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 1, Poliției orașului Năvodari și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Tinerii cunoscuți cu antecedente penale

Amintim că, în noiembrie 2021, în urma cercetărilor în 2 dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat un minor, de 17 ani, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 30 octombrie, respectiv 15 octombrie a.c., acesta fiind vorba de Asan Fetin, ar fi sustras, prin violență, 2 telefoane mobile aparținând persoanelor vătămate.

În urma administrării probatoriului în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, apoi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Ciuraru Wilson

În urma cercetărilor în 4 dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat un minor, de 14 ani, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, în perioada 15-31 octombrie a.c., acesta ar fi sustras, prin violență, mai multe bunuri (telefoane mobile sau sume de bani) de la 4 persoane vătămate.

La data de 4 noiembrie a.c., polițiștii, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, minorul fiind depistat la domiciliu și condus la audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, apoi a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din Poliția Română și al Unității Teritoriale de Analiză a Informației Constanța.

L.I., V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine sunt cacaciosii astia? Niste ciutani bulani la pariu
5
0
sunt indieni
12
0
Ciuraru Wilson suna .... indian
14
0
da voi credeti ca limea cunoaste toti boschetari care ii umflati voi ziar de kkt ce sunteti
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468