REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Geoană, despre situația premierului Ponta

Geoană, despre situația premierului Ponta

Replica API 6 august 2015 | 00:29 208

„Victor Ponta a aruncat prosopul”, a spus Mircea Geoană, la Digi24, despre Victor Ponta. „Nu mai este de fapt premierul României”, a adăugat fostul președinte PSD.

"A abandonat, a aruncat prosopul. S-a întâmplat deja”, a spus Mircea Geoană despre situația actuală a premierului Victor Ponta.

„Acum cred că își caută o manieră cât de cât plauzibilă, cât de cât onorabilă – dacă acest cuvânt nu este o exagerare – o manieră de a ieși din scenă fără să dea sentimentul că a dat bir cu fugiții. Asta face acum”, a completat fostul președinte PSD.

„Această absență repetată, această delegare de responsabilitate, dacă până acum era o problemă legată de lipsa de legitimitate a lui Victor Ponta ca prim-ministru în funcție inculpat pentru fapte de corupție de către DNA și era o problemă de legitimitate, acum are o problemă și de autoritate. În clipa în care vine cineva de la partidul X, în speță PSD, și spune miniștrilor din Guvern cum și ce să vorbească la televizor, în clipa în care vine și spun cum și ce faci... una este să ai o relație și să răspunzi politic în fața partidului, alta este să conduci de acolo. Victor Ponta nu mai este de fapt premierul României, este un politician în căutarea unei soluții care să-i permită să iasă dintr-o situație delicată cu daune personale și colective cât mai mici”, a adăugat Mircea Geoană, președintele Partidului Social Românesc.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108