REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Geomarco Construct SRL intenţionează să construiască un ansamblu rezidenţial pe strada Bucovinei

Geomarco Construct SRL intenţionează să construiască un ansamblu rezidenţial pe strada Bucovinei

Replica API 2 august 2018 | 00:00 1148

sursa foto mapio.net

Strada Bucovinei din Constanta urmează să-şi schimbe radical înfăţişarea. Sunt plănuite construcţia a 10 tronsoane de clădrire, după cum urmează: 4 tronsoane S+P+3-4E (care va cuprinde apartamente şi birouri mici, respectiv spaţiu comercial), 3 tronsoane S+P+2-3E (care va cuprinde apartamente şi birouri), iar alte 3 tronsoane S+P+2-E cu destinaţie turism (vile turistice).

Detaliile viitorului ansamblu rezidenţial au fost expuse într-un document prezentat autorităţilor în vederea obţinerii acordului de mediu. conform documentului, beneficiarul, adică Geomar Construct SRL deţine în zonă un teren în suprafaţă de 9.515 mp şi a obţinut deja de la Primăria Constanţa certificatul de urbanism necesar.

Un alt detaliu interesant este că viitoarele construcţii se învecinează, la est, cu plaja. De asemenea, investitorul propune ca pentru ansamblul rezidenţial (cu o suprafaţă construită propusă de 4.255, 9 mp) să creeze locuri de parcare pentru 296 de autoturisme, dintre care 6 rezervate pentru persoanele cu dizabilităţi, respectiv 12 locuri de parcare pentru motociclete.

Asociatul unic al Geomarco Construct SRL este Silviu Mihai Marcoşanu.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Clanul Dumitrache, Dumitrache Ion securist, Dumitrache Cristina beizadea deputat, ginerele Teseleanu la CNAPMC, Eurosantis, 2x1 Holding, Hotel BavariaBlu, Geomarco, Cls, finul idiot cu La balans si impreuna cu clanul Stroe, Stroe Felix securist, Stroe Cosmin beizadea interpus in afaceri, finul Giuliano interpus in imobiliare, fina Bumbac controleaza si alte neamuri controleaza toate afacerile si fluxul financiar din Constanta, ca exponenti vizibili ai Sistemului. Localitate de rahat, populata asemenea.
3
0
E ion si felix
5
1
Sa construiasca si sa faca si locuri de parcare. Minim un loc pt fiecare unitate locativa. Si sa si verifice cineva ca aceste locuri chiar exista pe bune.
10
0
Ia vedeti ce contracte de sute de milioane de euro ia Geomarco Construct, cine e in spatele ei
10
0
LA MODELUL ASTA DE INVESTITORI LE DA.....LA OAMENI CU LOCUINTE NORMALE....SA SCOTI O AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE IN CONSTANTA ESTE JALE MARE....2 ANI CEL PUTIN...RUSINE ADMINISTRATIEI CONSTANTENE IN FRUNTE CU PRIMARUL CONSTANTEI...
11
1
Esti ziarista de dinaintea erei noastre. Ce intereseaza e suprafata totala, fata, nu construita. Totala, ca aia face banii. Si la terenul ala de care scrii tu, totala e lejer la vreo 20.000mp. Ma pot apuca sa strang bani de un apt. Desi cu maimutoiul ala de arhitect sef, pot s-o iau usor. O sa-i dea autorizatia in cei aproape doi ani cat mai are de stat in primarie. Cu maxima indulgenta.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108