REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

George Burcea, afirmații dure la adresa femeilor: „Fetelor, vă doresc capace în cap că asta meritați!”

George Burcea, afirmații dure la adresa femeilor: „Fetelor, vă doresc capace în cap că asta meritați!”

Replica API 25 noiembrie 2021 | 00:00 939

George Burcea a șocat pe toată lumea în urmă cu puțin timp, atunci când a făcut un live pe Instagram. Actorul și-a ieșit din minți și a transmis cuvinte incredibile femeilor care îl critică.

George Burcea

George Burcea a izbucnit pe pagina sa de socializare într-un live. Fostul soț al Andreei Bălan nu a reușit să se mai abțină și făcut făcut declarații cu care și-a lăsat urmăritorii fără cuvinte. Actorul a fost jignit de mai multe femei pe motivul că ar sta în casă și ar găti, asta în timp ce iubita sa își găsește alte activități.

George Burcea și-a ieșit din minți. Actorul a izbucnit în online

Acest lucru l-a enervat teribil pe actor, care a izbucnit și a transmis că unele femei chiar ar merita să fie bătute de partenerii lor pentru ceea ce spun pe rețelele pe socializare. George Burcea le-a mărturisit că le dorește să fie agresate de către soți și iubiți deoarece chiar ar merita.

”Eu lupt cu voi băi fetelor, eu sunt pentru voi, eu sunt pentru înțelege și dragoste și înțelegerea în cuplu, iar voi mă jigniți că eu gătesc, fetelor sincer vă spun, vă doresc să aveți bărbați care în momentul în care vin de la muncă să vă ia la palme cu mese cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicii mele”, a spus George Burcea pe Instagram.

George Burcea: „Vă doresc capace în cap”

George Burcea mărturisește că el susține ca în familie și în cuplu să nu existe violență, însă spune că unele femei chiar cer acest lucru. Actorul nu a reușit să se mai stăpânească după jignirile din mediul online.

”Vă doresc capace în cap că asta meritați, se pare că unele femei asta merita bro, în momentul în care vedeți un copil de 33 de ani care militează în apărarea femeilor voi îi spuneți «dar mă dar gătește, e pămpălache», păi mai bine să vină bărbații să vă bată, bărbați băteți-le! Dacă nu e ciorba fierbinte sau mămăliga fierbinte, băteți-le bro că asta merită probabil”, a mai spus George Burcea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
neica nimeni asta cine mai e?
4
0
bai,adr chiar orice boschet barbos si scirbos trebuie bagat in seama?Si ce daca a facut,cine il asculta,cui ii pasa?
6
0
un droghi, boschetar ! Uitati-va la el ce fatza ara ?!!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108