REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Mar., 18 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6764
29.4° Constanța Marți, 18 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6764
 

George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut, A MURIT!

George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut, A MURIT!

Replica API 17 mai 2021 | 00:00 12774

George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut care a ars în aprilie 2014, în incendiu pierzându-şi viaţa trei tinere, a murit. Acesta solicitase recent instanței întreruperea executării pedepsei pe motive medicale cu motivarea că suferea de insuficiență cardiacă, fiind condamnat definitiv la 8 ani și o lună de închisoare în dosarul Beirut.

George Karam

Familia lui George Karam a anunțat decesul fostului patron al restaurantului.

George Karamn a fost patronul restaurantului Beirut în care au murit trei tinere. În seara zilei de 5 aprilie 2014, un incendiu izbucnit la restaurantul „Beirut“ din Constanţa a dus la o dramă. Trei tinere au murit blocate într-un vestiar, la primul etaj al restaurantului cu specific libanez. Dansatoarele Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu, cât şi cântăreaţa Nicoleta Cengher au ars de vii în restaurantul morţii.

Patronul restaurantului Beirut, George Karam, care a fost condamnat definitiv la 8 ani și o lună de închisoare în dosarul Beirut, solicitase recent instanței întreruperea executării pedepsei pe motive medicale cu motivarea că suferea de insuficiență cardiacă, ulcer gastroduodenal și alte afecțiuni cauzate de vârsta înaintată care îl puneau în imposibilitatea obiectivă de a continua executarea pedepsei de 8 ani, 1 lună și 10 zile închisoare.

Reamintim că anchetatorii au dispus trimiterea în judecată a lui George Karam, patronul restaurantului Beirut, pe 5.08.2015, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de distrugere din culpă - una în formă agravată, a infracţiunii de neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, a infracţiunii de realizare a construcţiilor cu nerespectarea cerinţelor esenţiale a existenţei acestora - forma agravată, a infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, a infracţiunii de construirea fără autorizaţie într-o zonă construită protejată, a infracţiunii de primire în muncă a unor persoane fără încheierea contractelor de muncă, precum şi a 40 de infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată. Alături de el, în fața magistraților au ajuns și SC Middle East Parteners SRL, Constantin Pavel, SC Tinel Cristi SRL, Dumitru Jurca, Gheorghe Nirlu, Sultana Nirlu, Florentina Gica Coroianu, Mihaela Zdru și Florin Iordache.

A.F.

Citește și: George Karam vrea să SCAPE de PUȘCĂRIE, invocând probleme de sănătate

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa spuneau batranii,a murit de foc si inima rea.
1
0
Dumnezeu sa l ierte!
3
3
foarte bine!l.a luat drequl!la cit maimulti patroni restaurante!negrea si laurentiu,belvedere mangalia,va asteapta si pe voi!
7
4
Shalom!!!!!!!!!!!
3
4
Dumnezeu sa il ierte!
11
8
Conducator de sifoane vreau sa merg si eu la 2 m langa George Karam.Poate diabetul pe care il am ma doboara mai tare deca Georgica.
7
6
drum bun si sa deschizi un restaurant in rai.
4
17
se pare ca l-au ajuns blestemele familiior indoliate
19
12

REPLICA

LOTO

6/49
324412253819
5/49
271712293632
joker
24193722616