REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

George Simion a găsit o nouă metodă să facă bani pentru... partid

George Simion a găsit o nouă metodă să facă bani pentru... partid

Virgil STOIAN 29 noiembrie 2022 | 00:00 2577

Liderul AUR, George Simion, pare că a găsit o metodă prin care să aducă bani dar și oameni în partid. Astfel, partidul care pare să urce din ce în ce mai sus în sondaje a scos cardul AUR, pe care îl poate achiziționa orice simpatizant sau membru de partid. Cu ”doar” 100 de lei, orice persoană își asigură un loc în secțiile de votare la următoarele alegeri sau, de ce nu, un loc pe listele AUR la aceleași alegeri din 2024.

Cardul AUR

Ca un adevărat șef de galerie, George Simion pare că a copiat gestul suporterilor de la Dinamo, care tot printr-un card, au reușit să ajute financiar clubul. Diferența este că inițiativa celor de la AUR pare o încercare disperată de a strânge simpatizanți dar și bani, pentru viitoarele alegeri. Potrivit declarațiilor lui George Simion: „Cardurile AUR pot fi procurate de toți românii, afiliați politic sau nu, care doresc să susțină mișcarea noastră politică. Ținta noastră internă este să ajungem anul viitor la 100.000 de posesori de carduri AUR. Pentru noi este o altă cale pe lângă cele folosite deja, pentru transformarea noastră de la o stare de spirit într-o mișcare politică capabilă să câștige următoarele alegeri”.

George Simion

Avantajele posesorului de card AUR

Printre avantajele pe care le primește un cumpărător al cardului se află prezența printre cei care vor participa ca reprezentant al partidului în secția de votare, dar în același timp cei care vor candida sub sigla AUR trebuie să aibă obligatoriu acest card. ”Sunt foarte mulți oameni care vor să ne sprijine, dar nu au timpul necesar să se implice sau au anumite restricții să o facă. Cardul este modalitatea prin care o pot face. Marea majoritate nu vor să se implice în organizarea internă a partidului și nu vor să depindă de vreo organizație anume” este, de asemenea, una dintre condițiile emiterii acestui card.

În concluzie, George Simion vrea să strângă bani pentru partid, prin emiterea acestor carduri aurii, ținta acestuia fiind de 100 000 de posesori în 2023, asta însemnând aproape 2 milioane de euro, în buzunar partidului sau... nu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Constanta alaturi de AUR. In 2024 trimitem acasa pnl și psd
1
7
Ca să facă rost de bani, mai bine ar vinde semințe prăjite pe stadion, „calde bune băieți, calde bune”! Ca să votezi AUR înseamnă să fii dus rău cu capu'.
10
2
Votam AUR unicul partid care tine cu romanii. Succes George!
2
11
Acum o sa rămână Georgel fara susținătorii indieni
8
0
era in intersectie in Tomis III, cu un catel in brate
5
0
Sa te pis in c*r cu partidul tau noua dreapta desteptul curului de fanatic prostut amice:dan!! Nu sustin gunoii din noua dreapta partidului !! Sustin revenirea unui nou partid PSD din partea Doamnei Firea si a lui Domnul Ciolacu!! Shut up !! Si nu comenta aiurea ca de nu iti dau doua dupa ceafa de nu te vezi!!taran p***t de la vaci de fanatic Dan!
2
6
Aur este singuru Partid care am auzit caci mai Marii lui fac orgii sexual,sa auzit pina in america.
8
2
Votez Noua Dreaptă !! (Noua Dreaptă nu Forța Dreptei care fura si denumirea si sigla)
0
9
Cand o sa ne scapam de acest b o u sinistru?!
12
3
AUR este singurul partid din Parlament ce mai tine cu romanii restul sunt vanduti sistemului Ocult ce a pus stapanire pe Romania !
7
25

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920