REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

George Simion, atac împotriva lui Iulian Bulai: „Umorul e bun doar dacă facem mișto de credincioși?“

George Simion, atac împotriva lui Iulian Bulai: „Umorul e bun doar dacă facem mișto de credincioși?“

Replica API 5 ianuarie 2021 | 00:00 1628

Copreședintele AUR, George Simion, critică intenția deputatului Iulian Bulai de a chema la verificări conducerea Televiziunii Române, după spectacolul de Revelion.

George Simion

„Umorul e bun doar dacă facem mișto de credincioși?

Am luat act cu stupoare de demersul deputatului USR, Iulian Bulai, care vrea să cheme „la ordine” conducerea Televiziunii Române pentru felul în care au fost ironizate autoritățile, în frunte cu Președintele Iohannis, în cadrul unui program de divertisment.

Credeam că vremurile în care tovarășii din Comitetul Central pedepsesc artiștii pentru felul în care-l ironizează pe „Tovărășul” sau pe „Tovărașa” s-au terminat, dar din păcate acțiunile din ultimele zile ne contrazic. Deși partidul AUR nu este de acord cu ironizarea credinței românilor, acceptăm ca libertatea de exprimare nu trebuie îngrădită în niciun fel. Și totuși ne întrebăm: dacă în loc de bătrânica credincioasă - care poate fi mama sau bunica cuiva - era o doamnă cu hijab, se mai lăsa tăcerea? Nu cumva era o isterie generală în care s-ar fi urlat „discriminare”, iar diferitele comitete și comiții, activiștii de serviciu s-ar fi autosesizat urgent?

Din intervenția reprezentantului USR înțelegem că miștoul deșănțat pe seama valorilor religioase ale unor cetățeni obișnuiți nu constituie o problemă, dar ironizarea „șefului cel mare” este impardonabilă. Oare asta este „libertatea” care ne așteaptă acum că USR este la putere?

Partidul AUR susține libertatea de exprimare, iar aceasta înseamnă inclusiv posibilitatea de a ironiza conducătorii, pandemia, autoritățile, oricât de deranjant ar suna pentru tovărășii din Comitetul Central al USR”, a spus George Simion, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt convins ca acest partid nu este cu nimic mai presus decat cel al lui diaconescu. Niste neica nimeni care, precum PSD, mizeaza pe naivitatea- si aici sunt indreptatiti- a multora dintre noi care datorita bunavointei PSD-eului au prins gustul asistatului social si munca nu mai este o problema pentru ei- daca se poate, de ce nu?
1
3
mai cauta, nustiu cum e asta dar tu esti tufa. de venetia.
7
4
n am gasit cuvantul asta in dictionarul explicativ al limbii romane....asta e baiat destept ,stie limbi straine
7
5
eu zic sa astepti sa se cearna un pic partidul cum s a cernut la usr si uite adevarata fata scarboasa a usereului. Cred ca se vor cerne sosoaca si toti care nu au ce cauta pe acolo. Nici nu trebuie sa dea afara de inteligenta, pentru mine trebuie sa fii muncit si sa aiba intentii bune! cati din usr au muncit. avem un nasui care toata viata a fost parlamentar, degeaba are studii in afara, si alea platite din banii secu, ai nostri, dar unde a muncit?si cat timp?doar un ex...
11
5
Prostul vorbeste pt ca asa e el, trebuie sa zica ceva, ala destept vorbeste doar cand are ceva de spus... Mai multi oameni s au pacalit si au votat partidul acestui pacalici care are acuma sansa sa si expuna nivelul scazut de inteligenta.....Inca un partid avortat pe scena rusionoasa a politicii romanesti...inca o dezamagire pe o lunga lista de deceptii...Dar....parca , ne am cam obisnuit cu asa ceva...
7
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108