REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

George Simion: "Suntem alături de românii care nu vor ca vaccinarea să fie obligatorie"

George Simion: "Suntem alături de românii care nu vor ca vaccinarea să fie obligatorie"

Replica API 26 iulie 2021 | 18:48 1137

George Simion, co-preşedinte AUR, a fost prezent sâmbătă în Piața Universității alături de aproximativ 200 de persoane, la un protest organizat împotriva restricțiilor care ar putea fi impuse pentru cei nevaccinați, scrie antena3.ro

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat sâmbătă în Piața Universității din Bucureşti şi au strigat lozinci împotriva restricțiilor care ar putea fi impuse pentru cei nevaccinați COVID-19 precum: „Luptăm, luptăm, luptăm şi câştigăm!”, „Libertate!”, „Nu ne vaccinăm!”, „Ieşiţi din case!”, „Jos Guvernul!”, „Jos trădătorii!”, „Libertate, te iubim! Ori învingem ori murim!”.

Manifestanții au venit şi cu pancarte pe care se pot citi mesajele: „Nu vrem domiciliu forţat”, „HoReCa liberă”, transmite Agerpres.

Unii participanți au anunţat că vor face plângeri penale la Consiliul Discriminării împotriva angajatorilor care dau afară personalul de la serviciu dacă nu sunt vaccinaţi împotriva COVID-19.

„Constituţia României spune că toţi suntem egali în faţa legii. Asta e intimidare”, au declarat protestatarii.

La manifestaţie au participat şi senatorul Diana Şoşoacă şi George Simion, co-preşedinte al AUR.

”Suntem alături de românii care nu vor ca vaccinarea să fie obligatorie. Atenţie Dan Barna”, a scris George Simion pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adu kaii simeoane sa ma duc la soso n vale ilailailaila la ciok covidu v-as da
1
3
sosocilor,platiti-vA SPITALIZAREA DIN BANII VOSTRI,ATI SI TOT.sPER SA VA VEDETI ACOLO CIT MAI MLTI,IMPREUNA,SA RESPIRATI PRIN TUB SI SA VA CACATI PE VOI!
6
9
nu ati fi comentat nici unul dintre voi! Va incolonati frumusel si va luati doza! Vaccinarea trebuie sa fie obligatorie! Prea v-ati luat-o in cap cu drepturile omului!
8
11
Dragule, nu este vorba despre cipuri, nu mai abera, este vorba despre metale grele, nu intram in detalii... nu ma consider egoista atunci cand ma gandesc la viitorul copiilor nostri! Ce spui totusi despre persoanele vaccinate care au facut boala si au murit?! Dar despre faptul ca Israelul a iesit public si a spus ca vaccinul este eficient in proportie de 35% impotriva noii tulpini?!?
12
7
Mai Ionela ideea nu e ca Ionut e vaccinat. El vorbeste nu despre el ci despre toti cei care vaccinati sau nu pot sa aiba diferite comorbiditati si sa aiba probleme. Problema este ca voi urlatorii nevaccinati va ganditi doar la burdihanul vostru. Cat de bou sa fii sa crezi ca cineva ar cheltui bani sa introduca cipuri unor analfabeti?
9
13
au vazut ca merge la masini si vor la fel pe oameni!hibrid dupa care robot!nu ma vaccinez si e dreptul meu sa aleg!
10
10
Draga Ionut, daca tu esti vaccinat, asta inseamna ca esti protejat. Cum te-ar putea imbolnavi pe tine un nevaccinat?! Ai incredere in vaccin, foarte bine, considera-te protejat si lasa pe fiecare sa gandeasca cu cerebelul din dotare.
17
6
Ba dobitocilor daca nu vreti sa va vaccinati si sa crapati nu deranjeaza pe nimeni. Dar voi animalelor prin decizia tampita inbolnaviti oameni cu capul pe umeri. Urlati ca vreti drepturi dar drepturile celor care s au vaccinat unde sunt ghertoilor.
14
14
sunteti niste idioti, voi si aberatia voastra de partid...
12
6
mata kwi si gasca ta
10
10
Si javrele sunt dominanti in tara asta
18
3
dak nu vreau sa ma vacinez dc ma obliga lasa sa mor eu
14
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108