REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Germania se opune intrării României în Schengen, invocând „prea multă corupţie şi crimă organizată”

Germania se opune intrării României în Schengen, invocând „prea multă corupţie şi crimă organizată”

Replica API 19 septembrie 2017 | 22:55 744

La scurt timp după ce Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, a declarat că zona Schengen ar trebui extinsă, o serie de oficiali germani s-au declarat împotriva intrării României şi Bulgariei înainte de îndeplinirea condiţiilor de aderare, potrivit site-ul cotidianului Sofia Globe, citat de Mediafax.

Joachim Herrmann, ministrul de Interne al landului Bavaria şi membru al formaţiunii ultraconservatoare Uniunea Creştin-Socială (CSU), a criticat dur propunerea lui Juncker.

„Este prea multă corupţie şi crimă organizată în aceste ţări. România şi Bulgaria nu îndeplinesc condiţiile zonei Schengen”, afirmă Herrmann.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca noi suntem prosti si ne vindem pe nimica mai Vrajeala ca noi suntem hoti si mincinosi si vrem sa traim fara sa muncim ca primim de la natura sa putem trai ca ne cumpara toti si noi zicem ca suntem cei mai isteti si avem conducatori de elita.
1
0
De cind un functionar obscur comenteaza orientarea presedintelui Comisiei europene. ? Toti septarii nemti,austrieci si olandezi au un tupeu nemarginit pentru ca ai nostri nu reactioneaza vehement. Bine ca avem presedinte neamt, mare avantaj.
1
0
pai scandalul Volkswagen ne-a aratat cat de "corecta" este Germania. Au pacalit milioane de cumparatori si acum o fac pe corectii...
2
0
Coruptie e in toata lumea. Dar ca aici ... Au dreptate nemtii.
2
0
Are dreptate,Erdogan.Germania,o tara ,nazista ,care sustine terorismul. Traiasca,ERDOGAN !
1
0
E mult nai bine fara sanghen asta ca nu mai intra refugiati sunt grantile putin mai pazite daca am fi in sanghan asta intra cine vrea si cand vrea deci e mai bine fara
1
0
Daca le vindeam lor cat mai multe terenuri, paduri sau alte bunuri nu mai eram corupti! In Grecia, Italia, Spania sau chiar si la ei, coruptia este mult mai mare! Sunt niste javre ordinare care sub acest motiv vor sa le vindem pe nimic cat mai multe bunuri! Scarba totala! Mai bine nu intram in nicio UE, am fi putut fi Elvetia Europei de Est!
6
0
Ei vorbesc de coruptie?... Imi vine sa vomit. EADS, VW etc... nici usturoi n-au mancat si nici gura nu le miroase...
2
1
Cu toata lupta impotriva coruptiei si statul de drept tot cei mai corupti suntem?
7
1
Foarte corect !
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108