REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Gică Hagi, detalii de ultim moment despre transferul lui Eric și alte achiziții ale Viitorului: „Trei fotbaliști cu care discutăm"

Gică Hagi, detalii de ultim moment despre transferul lui Eric și alte achiziții ale Viitorului: „Trei fotbaliști cu care discutăm"

Replica API 11 ianuarie 2019 | 00:00 301

Viitorul Constanța s-a reunit ieri. Gică Hagi a comentat perioada de transferuri a clubului, precizând că revenirea brazilianului Eric este doar o chestiune de detalii.

„Ne-am odihnit destul, aveam nevoie de această perioadă pentru că nu am terminat anul cum ne-am fi dorit. Pornim cu mult entuziasm, încredere și curaj, și convingerea că vom face un an la fel de bun.

Astăzi le-am scris pe tablă că trebuie să muncim așa cum am făcut de fiecare dată. De câte ori am făcut lucrurile colectiv, am respectat principiile noastre și am avut un joc ofensiv, am reușit să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat Hagi.

Eric e aproape semnat

„Am fost mulțumiți de Luchin, dar am optat pentru Ghiță. Este mai tânăr și a făcut progrese mari în ultimele luni. Constantin Dima vrea să plece și el, să joace mai mult. Îl înțelegem și îl lăsăm să plece cum a venit, gratis.

Tîrcoveanu este un transfer concret. Ne bucurăm că a venit la noi. Are o tehnică foarte bună. Mi-a plăcut mult, nu mă îndoiesc de calitatea sa. Abia aștept să îl văd la antremante.

Cu Eric încă nu este rezolvat nimic. Am vorbit cu el, așteptăm să își rezolve rapid problemele, într-o zi, două, și să vină să facă parte din nou din colectiv.

Au plecat doi fundași centrali. Trebuie să vină unul în locul lor, de preferat stângaci. Dacă vine Eric, în atac mai avem nevoie de un jucător. Sunt 3 jucători cu care discutăm, doi străini și un român, și sper să ajungă în cantonament în două, trei zile. De la mine nu veți afla numele lor, ca de la Gigi”, a precizat Hagi.

"Am luat 8 juniori, câte doi în fiecare compartiment. Sunt copii care au talent. Pe unii îi știu, am lucrat deja cu ei. Vreau ca fiecare jucător să aibă cel puțin un meci întreg în picioare. Condițiile sunt excelente. Întâlnim adversari puternici"Gică Hagi

Jucătorii prezenți la reunire, conform site-ului oficial al clubului: Radu Boboc, Bradley de Nooijer, Alexandru Buzbuchi, Andrei Ciobanu, Denis Drăguș, Virgil Ghiță, Sebastian Mladen, Robert Neciu, Bogdan Țîru, Valentin Cojocaru, Lyes Houri, Ianis Hagi, Louis Munteanu, Carlo Casap, Roberto Mălăele, Andrei Artean, Ionuț Vînă, Mihai Voduț, Paul Iacob, Vlad Achim, Nicholas Popescu, Alexandru Șerban, Alexi Pitu, Ștefan Mușat, Marius Leca, Darius Grosu, Alexandru Mățan, Tudor Băluță.

Echipa va efectua două antrenamente pe stadionul Central al Academiei Hagi până la plecarea în cantonamentul din Turcia, care se va desfășura între 11 și 25 ianuarie.

Amicalele viitorului:

14 ianuarie, ora 18.00: Ferencvaros (Ungaria)

17 ianuarie, ora 12.00: Rubin Kazan (Rusia)

17 ianuarie, ora 18.00: Daejeon Citizen (Coreea de Sud)

21 ianuarie, ora 11.00: Vejle (Danemarca)

21 ianuarie, ora 18.00: Lechia Gdansk (Polonia)

24 ianuarie, ora 11.00: Yenisey (Rusia)

24 ianuarie, ora 18.00: Saburtalo (Georgia)

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920