REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.6° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Gigi Becali, cadou uriaș pentru prima sa nepoată

Gigi Becali, cadou uriaș pentru prima sa nepoată

Replica API 23 iunie 2020 | 00:00 1550

Becali a lasat pentru putine momente fotbalul deoparte și s-a concentrat pe familie. Gigi este cum nu se poate mai fericit după ce a venit pe lume prima lui nepoată. Finantatorul de la FCSB i-a facut un cadou urias micutei. Desi copila nu se poate bucura acum de el, sigur ii va fi de mare ajutor atunci cand va creste. Theodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, l-a facut pe acesta un bunic fericit odata cu nasterea primei sale fetite.

Maria, caci asa o cheama pe copila, a venit pe lume in urma cu o saptamana. Cu un bunic atat de bogat, mai mult ca sigur nu ii va lipsi nimic. Gigi Becali a uitat de toate problemele de cand micuta s-a nascut. Acesta nu mai este suparat nici macar de esecurile echipei sale. Intr-o interventie telefonica, barbatul si-a exprimat starea de bine si a transmis ca singurul lucru la care se gandeste acum este familia. Latifundiarul a mai tinut sa precizeze ca nu poate da multe detalii despre cea mica pentru ca nu il lasa copii lui.

Cadou fabulos pentru micuta Maria

Nici nu s-a nascut bine, ca are viitorul asigurat. Becali a declarat cu ceva timp in urma ce cadou vrea sa le lase nepotilor lui. Si cum deocamdata are doar unul, putem spune ca cea mica este extrem de norocoasa. Potrivit unor declaratii mai vechi, inca de la nastere, Gigi are ceva pregatit pentru fiecare nepot. Le va deschide acestora cate un cont in care le va livra o suma de bani. Si nu vorbim de ori suma, ci de milioane de euro. Are balta peste!, susține substantial.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ipocritul, incultul si laudarosul, hotul si mincinosul,...daa.... Trebuie sa anunte presa si televiziunile de "acest dar" oferit nepoatei, trebuie sa se laude machedonul, ciobanul ???!! O, da, a muncit din greu, pentru banii astia, pentru acest "cadou".
6
0
Nu este altceva decat un mare pradator al Romaniei. Ar fi mai interesant un articol despre istoria imbogatirii acestui individ.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272