REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Giolacai Arsen, interlopul salvat cu elicopterul după ce a fost împuşcat, a violat o tânără

Giolacai Arsen, interlopul salvat cu elicopterul după ce a fost împuşcat, a violat o tânără

Replica API 14 septembrie 2011 | 00:00 8357

Se apără spunând că fata e o prostituată

Se apără spunând că fata e o prostituată

Arsen Giolacai, interlopul împuşcat anul trecut în stil mafiot, a primit ieri mandate de reţinere pentru 24 de ore, procurorul de caz solicitând totodată şi arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile. Interlopul Giolacai, cel care în decembrie 2010 punea pe jar autorităţile şi medicii Spitalului Judeţean, pentru el fiind solicitat şi un elicopter SMURD, pentru a fi dus la Bucureşti aşa încât să-i fie salvată viaţa, a violat o tânără de 20 de ani.

Violul s-a petrecut acum o lună, în municipiul Constanţa, însă nu a fost mediatizat până acum pentru ca oamenii legii să poată strânge toate probele necesare la dosar. Potrivit anchetatorilor, violul s-a petrecut într-un apartament aparţinând unui prieten al lui Arsen Giolacai, unde interlopul şi Alexandru Gâlcă au momit o tânără de 20 de ani, pe care au forţat-o să întreţină relaţii sexuale. Giolacai şi Gâlcă au declarat anchetatorilor, pentru a scăpa de repercusiunile faptelor lor, că fata este prostituată şi că, de fapt, au plătit-o pentru a face sex cu ambii. Reamintim că Arsen Giolacai a fost împuşcat în decembrie 2010 când ieşea dintr-un bloc şi a intrat în maşina sa, un Opel Astra, parcat pe o arteră principală a Constanţei. Autorul atacului nu a fost identificat nici până în prezent, existând doar "un cerc de suspecţi", după cum precizează poliţiştii constănţeni, care mai adaugă faptul că interlopul nu a putut furniza date despre eventualul sau eventualii atacatori. Revenind la atacul asupra lui Giolacai, mai amintim şi faptul că interlopul, deşi împuşcat în apropierea esofagului şi în spate, a reuşit să ajungă singur la Spitalul Judeţean Constanţa, de unde, ulterior, a fost preluat de elicopterul unităţii speciale de aviaţie al Ministerului Administraţiei şi Internelor şi transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti. În afară de violul comis în luna august 2011, pentru care acum el reintră în atenţia oamenilor legii, Giolacai se mai "mândreşte" cu următorul "palmares" infracţional: înşelăciune comisă în 1999, de asemenea, el a fost implicat, în 2004, într-un scandal soldat cu înjunghierea unei persoane, în timp ce, în 2009, acesta a ameninţat o jurnalistă, în redacţia unui ziar, că o violează.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu i se scula asta era problema, la lasat si nevastasa, un impotent
0
0
Ce cauta la ala acasa ii plac banii. Asa se dau tepe la coarde le momesti f**i si nu le mai dai banii
0
0
Si l-am salvat cu elicopterul pe banii nostii si ai fetei violate ... halal tara !!!!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108