REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Gorghiu: Nu există nici un fel de acuzație la adresa lui Orban; campania mizerabilă - singura rețetă a PSD

Gorghiu: Nu există nici un fel de acuzație la adresa lui Orban; campania mizerabilă - singura rețetă a PSD

Replica API 3 martie 2016 | 08:21 380

Copreședintele PNLAlina Gorghiu a afirmat, miercuri, că, în prezent, nu există niciun fel de acuzație la adresa candidatului liberalilor la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, punctând că PSD duce o campanie "mizerabilă".

"Dl Ponta cred că spune despre trei sferturi din România că este hoață din pricina fricii umbrei domniei sale. În acest moment, nu există niciun fel de acuzație la adresa lui Ludovic Orban, dacă ar fi existat un capăt de ață lucrul acesta ar fi fost speculat de PSD de o mie de ori", a spus Gorghiu, la Adevărul Live.

Campania pentru alegerile locale va fi, potrivit liderului PNL, cea mai "mizerabilă" de după prezidențiale. "Va fi o campanie care, din păcate, nu va fi pe proiecte de substanță, ci de atacare a candidaților. Este singura rețetă pe care PSD o știe. Aleg de fiecare dată un mod de campanie agresiv, mizerabil, cu atacuri la persoană, care s-a dovedit a fi o carte pe care PSD pierde", a susținut Gorghiu.

Ea a arătat că o mare parte a proiectului lui Cristian Bușoi pentru Capitală va fi preluat de Ludovic Orban.

Gorghiu a precizat că i-a propus lui Bușoi să-și asume candidatura la Primăria sectorului 1, însă acesta a refuzat. "I-am propus candidatura la unul din sectoare, mi-ar fi plăcut să-și asume candidatura la Primăria sectorului 1, însă a refuzat. Sunt absolut convinsă că ar fi câștigat", a adăugat liderul PNL.

În opinia acesteia, Gabriela Firea și Șerban Nicolae ar fi candidați buni din partea PSD pentru Primăria Capitalei.

"Doamna Firea este un candidat bun, la care noi ne uităm cu foarte multă atenție. Există un Șerban Nicolae care ar fi un candidat bun, în sensul în care merită toată atenția noastră. Este un candidat care are emblema PSD pe el. (...) Dl Tăriceanu este la fel de PSD-ist precum Gabriela Firea și Șerban Nicolae", a spus Alina Gorghiu, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108