REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

GRĂDINIŢA e la ei: Primarul Vrabie a lăsat-o pe viceprimăriţa Vlădescu fără atribuţii şi maşină de serviciu!

GRĂDINIŢA e la ei: Primarul Vrabie a lăsat-o pe viceprimăriţa Vlădescu fără atribuţii şi maşină de serviciu!

Replica API 25 noiembrie 2017 | 00:00 299

I-a cerut să predea până şi maşina de serviciu

I-a cerut să predea până şi maşina de serviciu

Tensiunile din administrația publică locală de la Medgidia capătă noi valențe, iar conflictul dintre primar și vice este unul deschis. După salariilor neplătite angajaților spitalului municipal Medgidia, un alt scandal a luat amploare. De această dată este vorba despre societatea Apollo Ecoterm, ai cărei angajați sunt mult în urmă cu plata salariilor. Până la sfârșitul săptămânii trecute, oamenii nu-și primiseră salariile de două luni. Viceprimarul municipiului Medgidia, Luminița Vlădescu, susține că societatea, care se află în administrația consiliului local, are de primit bani de la Primărie. În schimb, primarul, Valentin Vrabie, o contrazice și spune că, în momentul de față Primăria Medgidia nu datorează nici un ban societății Apollo Ecoterm. Mai mult, în cadrul unei ședințe extraordinare, edilul a prezentat o situație a plăților efectuate către firma pe care o numește o gaură neagră.

Viceprimarul Luminița Vlădescu a declarat, pentru Replica, faptul că, în urma acestui scandal, Valentin Vrabie a avut o întrevedere cu directorul societății Apollo Ecoterm, privind plata unei părți din salariile restante, dar că nu cunoaște mai multe amănunte, întrucât i-au fost restrânse atribuțiile, chiar de către primar.

”Știu că s-au întâlnit și s-ar fi plătit o parte din salarii, dar mai multe nu știu, pentru că nu mai am atribuții. Mi le-a restrâns primarul, în urma scandalului deschis între mine și el. Legea 215 îi permite să dea sau să retragă atribuții. Eu o să fac demersuri ca să mă apăr, pentru că mă simnt nevinovată”, ne-a declarat Luminița Vlădescu.

De precizat că, tot în urma acestor tensiuni, primarul Vrabie a emis o dispoziție prin care i-a cerut viceprimarului să predea mașina de serviciu, pe motiv că Primăria Medgidia are nevoie de mașini, iar parcul auto este sărac. Dar, tocmai acest gest care pare oarecum copilăresc a condus la o altă "nebunie": una dintre maşinile Primăriei municipiului Medgidia a fost, acum circa o lună, avariată complet! Ar fi vorba despre o maşină aflată în grija adjunctului Poliţiei Locale Medgidia, şi pe care ar fi condus-o, în momentul accidentului, o altă persoană.

Posibil ca maşina solicitată viceprimarului să fie necesară pentru înlocuirea celei făcută praf în câmp.

Primarul Valentin Vrabie nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Daniel ALBU, Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
red sparrow full movie clik here strem.movietv.biz
0
0
cucoana e ofticata ca numai merge pe banii cetatenilor la biserica la 12 noaptea cu masina institutiei si la sedintele de partid...
3
0
Votati in continoare PSD partidul hotilor si coruptilor
3
2
Bravo, medgidioti, v-ati dus dupa fenta, credeati ca l-ati prins pe Dumnezeu de-un picior facandu-vi-l pe Vrabie primar. Credeati ca va curge lapte si miere pana si pe Silozului. Vorba aia: vrabia malai viseaza si medgidiotii...Pestera!
14
3
Nea Vrabie baga p__a in ia ca f____o tot psd din Constanta pa javra asta
4
10
Vrabie, acest nu fac nimic al Medgidiei.
18
1
Nepotrivire de caracter
8
1
Luminuta trebuie sa primeasca o bicicleta in schimbul masinii ! Oricum , cu masina tot facea naveta la Constanta la partid , pentru a-l da in gat pe Vali la nasul Stroe ...
12
11
Daca viceprimareasa ar fi si ea darnica...asa putin cu primarul...ea sa-i dea jucaria ei si el ii da masinuta lui....Astia doi se cam atzatza pana se cam prind in p...utza
7
0
E de multi ani viceprimar si nu a facut nimic ptr oras nu inteleg de ce nu pleaca singura !
13
9
Un exemplu perfect de buna colaborare ALDE -PSD. Niste zdrente ordinare.
14
3
Am auzit ca agentia de somaj de la Medgidia se inchide ca nenea primarul lea taiat caldura. A luato razna primarul
17
4
... este prea mare palaria asta, Medgidia, pentru tine, bre! Du-te la Pestera, acolo la tara e alta treaba ...!
24
2
Doamna a fost vice si pe vremea lui Iordache cand Medgidia a ramas in paragina, poate ai uitat cum ne-am rupt 6 luni masinille pe pod. Acum contntinua cu matrapazlacurile, ei bine nu se mai poate, intr-adevar cetatenii au votata altceva!
13
14
Asa se intampla cand voteaza oameni fara minte la ei. Medgidia culege ce a votat: doi incompetenti.
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108