REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Grindeanu: Măsurile pentru începerea anului şcolar au fost luate de autorităţile locale. Guvernul nu a ajutat cu nimic

Grindeanu: Măsurile pentru începerea anului şcolar au fost luate de autorităţile locale. Guvernul nu a ajutat cu nimic

Replica API 11 septembrie 2020 | 00:00 1128

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat joi că Guvernul nu a ajutat ''nici măcar cu un leu'' autorităţile locale pentru a lua măsurile necesare începerii anului şcolar.

Sorin Grindeanu

"Având în vedere că PSD are foarte mulţi primari şi preşedinţi de consilii judeţene, în Consiliul Politic Naţional al partidului, discuţiile principale ale şedinţei au vizat deschiderea şcolilor, măsurile luate de către autorităţile locale, pe care, de altfel, a picat absolut totul. Guvernul Orban nu i-a ajutat cu absolut nimic, dimpotrivă, a venit cu foarte multe măsuri aberante, de neaplicat. Primarii şi preşedinţii de CJ şi-au făcut treaba, fiecare s-a gospodărit aşa cum a putut, pentru că Guvenul nu le-a dat nici măcar un leu", a spus Grindeanu, la finalul şedinţei CPN al PSD, scrie Agerpres.

El a adăugat că Guvernul PNL "nu a fost în stare nici măcar să dea o ordonanţă de urgenţă prin care şcolile să poată să facă angajări".

"Am făcut noi acest lucru în Parlament săptămâna aceasta, dar este foarte târziu. Cu patru zile înainte de începerea şcolilor Guvernul nu şi-a îndeplinit obligaţiile, deşi a avut toată vara la dispoziţie, nu pot spune că au fost luaţi prin surprindere. Nu sunt tablete, nu sunt măşti, nu sunt testări pentru profesori şi în foarte multe cazuri nu sunt manuale", a afirmat Grindeanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mars bai curva de om cu doua fete!
3
0
nu inteleg, desi imi dau interesul, cum este posibil ca in randul persoanelor mature, cu oaresce cunostinte si cu scoala in plus fata de cea elementara- pot avea limbaj dublu, functie de situatia in care se afla. Acest bGrindeanu care a acceptat pozitia ghioceluli, pozitia crasa a umilintei in fata cui, a unui neica nimeni care momentan este in puscarie- deci, este o enigma si nimani nu ma poate convinge de contrariu. Principiile, coloana vertebrala, omenia, credinta,umanitatea , loialitatea fata de adevar, caracterul, ar trebui sa fie exemplu ptr copii si nepotii nostri. Dar ce sa inteleaga
3
0
Sorine taci ca iar iti mai da Dragnea o palma la fund, sau iti place nebunule.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212