REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

''Guava Island'', extrem de anticipatul film cu Donald Glover şi Rihanna, a avut premiera la Coachella

''Guava Island'', extrem de anticipatul film cu Donald Glover şi Rihanna, a avut premiera la Coachella

Replica API 16 aprilie 2019 | 00:00 334

Rihanna

"Guava Island", extrem de anticipatul film cu Childish Gambino (Donald Glover) şi Rihanna în rolurile principale, a avut premiera joi seara la Coachella, cu o zi înainte de recitalul rapperului la cunoscutul festival, informează BBC şi AFP.

Cu o durată de 54 de minute, acest "thriller tropical" are o regie semnată de Hiro Murai, aflat în spatele camerei la "Atlanta", serial în care Donald Glover joacă rolul principal, dar şi la hitul lui Childish Gambino,"This Is America", care a triumfat la două categorii importante la premiile Grammy.

Acţiunea peliculei, filmată în Cuba, are loc pe o insulă imaginară, un fost Eden devenit un teren de opresiune, afectat de lăcomie şi de capitalismul sălbatic.

Glover îl interpretează pe Deni, un cântăreţ iubitor de libertate, care devine o sursă de inspiraţie pentru întreaga insulă, sub ochii partenerei sale, Kofi, jucată de Rihanna.

Dacă unii fani s-au declarat dezamăgiţi că Rihana doar joacă în acest film, fără să şi cânte, aşa cum susţineau zvonurile înainte de premieră, alţii s-au declarat şocaţi de asemănările dintre ce se întâmplă în "Guava Island" şi moartea recentă a rapperului Nipsey Hussle, cunoscut pentru activităţile sale în folosul comunităţii.

Filmul, în care Childish Gambino interpretează mai multe melodii, printre care "Summertime Magic" şi celebrul său hit "This Is America", a devenit disponibil online pe Amazon Prime în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce recitalul lui Glover încheia prima zi a festivalului Coachella.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108