REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

GUNOAIE, GROPI și NEPĂSARE! GHICIȚI UNDE?!

GUNOAIE, GROPI și NEPĂSARE! GHICIȚI UNDE?!

Replica API 5 septembrie 2021 | 22:34 1728

Stațiunea Neptun, una dintre stațiunile preferate de liderul Nicolae Ceaușescu, este invadată de mizerie, gunoaie, clădiri insalubre, multe probleme de infrastructură, dar și de foarte multă indiferență. Stațiunea zace într-o mizerie de nedescris și te face să o ocolești și să nu îți dorești să te mai întorci vreodată. Cu toate asta, stațiunea nu s-a putut plânge de un număr mic de vizitatori, cunoscut fiind faptul că stațiunile din sudul litoralului au fost în topul preferințelor turiștilor.

Sezonul estival este punctul de a se încheia, iar stațiunea Neptun va rămâne neanimată și plină de mizerie. Turiștii prezenți în acest an în acest loc, au rămas surprinși de modul în care aceasta a ajuns să arate. Aflată în preferințele liderului comunist, Nicolae Ceaușescu, aceasta zace și așteaptă să fie resuscitată de autoritățile locale.

Imaginea acesteia rămâne, pe alocuri, dezolantă: mizerie, buruieni, drumuri neasfaltate sau pline de gropi, clădiri insalubre, și gări care arată ca după bombardament.

Într-o ediție anterioară, reporterii Replica au luat la pas stațiunile din sudul litoralului și s-au oprit și în Neptun. Iată ce au găsit la acel moment.

Gara din NEPTUN parcă te anunță că vine apocalipsa

Fie că vorbim de Neptun, Eforie, Costinești odată ajunși în gară, se iau cu mâinile de cap. La propriu. Toate arată jalnic, ca după război, cu peroane neamenajate corespunzător, călătorii fiind nevoiți să facă adevărate acrobații pentru a urca și a coborî din tren. În gara, scaunele și-au luat zborul, dar nimănui nu pare să-i pese.

Citește și: REPORTAJ REPLICA: STAȚIUNILE din SUDUL litoralului ARATĂ ca acum 40 de ANI! Video

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot sudul litoralului este la fel incluzand Mangalia , de ce ? De nepasarea primarului, mergeti in cartiere sa vede-ti acolo va lua-ti cu mainile de cap nici incel mai indepartat sat nu-i asa mizerie , nu tuoalete nu nimic doar mizerie Asta-i alesul unor ... spagari !
2
1
Vai, ce vor face alesii neamunlui nu o sa mai vina la vilele de protocol?
3
0
Asta a facut primarul liberal Radu Cristian!
9
1
treceti linia ferata la olimp spre drumul national,si la 100 m spre dreapta vedeti o frumoasa groapa de gunoi ilegala!investiti!
4
0
Si cu toate astea plus pandemia care inca persista, la anul vor fi din nou cate doua-trei sute de mii de turisti in fiecare weekend.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468