REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.3° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
15.3° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Guvernul CÎȚU pregătește CONCEDIERI în COMPANIILE de STAT

Guvernul CÎȚU pregătește CONCEDIERI în COMPANIILE de STAT

Replica API 18 ianuarie 2021 | 20:07 2791

Guvernul Cîțu pregătește concedieri în companiile de stat, conform Antena 3. Ministrul Finanțelor Publice, Alexandru Nazare, are deja în vedere restructurări în companiile mari care au pierderi uriașe. Pe listă se află Metrorex, CFR și TAROM, ale căror conduceri au salarii substanțiale, în ciuda dificultăților financiare.

Premierul Florin Cîțu a declarat încă de când a preluat madatul că marile companii de stat care cer ajutor de stat nu vor mai primi bani în absența unor planuri clare de restructurare, care să ofere garanția unei reale schimbări, scrie știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
publici ,trebuesc sa aduca un beneficiu la locul de activitate sa desfasoare o activitate rentabila , recunoscuta in ...bugetul insitutiei ,un castig companiei de stat unde activeaza din care sa poata fi platiti ei si sa mai si ramana, ori la noi le aloca sume in fiecare an , le sterge datoriile si sefii stau bine mersii pe salarii nesimtite!Stiiti de ce , pricepeti , aici sunt cotizantii puterii, votantii, neamurile , prietenii si sustinatorii partidului la putere!In primarii sunt tinuti pe bani cu gramada si aport aproape zero personal asa zis apolitic dar ei pregatesc ...cadrele politice!
0
1
la aeroportul kogalniceanu puteti sa mai aduceti niste curve? astea de acum nu mai ajung pentru piticul porno si drogatii betivi
3
0
Ce faceti cu primariile ca s-au umplut de puturosi, nu mai au nici hartii de plimbat de colo-colo, pur si simplu nu au obiectul muncii,si sunt cu miile!
9
1
Trebuie vazut ce companii sunt trebuincioase si ce organigrame necesita ca sa functioneze. Asta trebuia sa faca PSD nu sa creasca salariile bugetarilor si alte pomeni fara ca mai inainte sa creasca productivitatea si salariile in sectoarele care produc ceva nu hartii. Acum prin coruptie si incompetenta i-au adus pe astia la putere pentru ani si ani. Vremuri de saracie si prostie. Si nu prea mai poti pleca in alte tari.
8
6
bugetarii au fost imultiti de psd ca recompense pentru sustinatorii si pilele lor Posturi simbolice pe bani grei
10
7
Am dori sa vedem concedieri la nivel inalt, la nivelul celor numiti politic...cei numiti de psd.. Pnl.. Udmr si alte dihanii.. Nu la nivelul celor ce fac munca de executie.. Decat daca este necesar...
26
0
Nazare un rahat ajuns mare ministru din sclav al Ancai Boagiu.... analfabeta care la randul ei era mana dreapta a chiorului traian bashinescu.
16
3
Oare acesti impostori, cozi de topor ai multinationalelor, nu au nicio teama ca s ar putea sa ii ia poporul pe sus si ca i arunca de pe bloc?
19
5
cel mai firesc pas ar fi desfiintarea lor, nu 3-4 concedieri de ochii soacrei, praf in ochi.
9
6
Muie malaria galbena!
20
8

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515