REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Guvernul României răspunde Comisiei Europene: Executivul va continua neabătut pe drumul de combatere a corupției

Guvernul României răspunde Comisiei Europene: Executivul va continua neabătut pe drumul de combatere a corupției

Replica API 24 ianuarie 2019 | 23:41 449

Guvernul va acţiona pentru respectarea valorilor europene, apărarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, a statului de drept şi a independenţei justiţiei, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Executivului de la Bucureşti, Nelu Barbu, conform stiripesurse.ro.

Reacţia sa vine în urma declaraţiilor făcute despre România de purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, Margaritis Schinas.

"Guvernul va acţiona pentru respectarea valorilor şi principiilor care stau la baza construcţiei europene: apărarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, a statului de drept, a independenţei justiţiei", a precizat Nelu Barbu.

El a subliniat că "Guvernul României va continua neabătut pe drumul pe care s-a angajat fără echivoc - de combatere a corupţiei".

Marţi, purtătorul de cuvânt al CE Margaritis Schinas a declarat: "Comisia urmăreşte îndeaproape discuţia din România cu privire la o eventuală ordonanţă de urgenţă privind căile extraordinare de atac pentru cauze penale în urma a două hotărâri recente ale Curţii Constituţionale. Comisia a luat act deja de prima hotărâre privind completurile de 5 judecători (8 noiembrie), în ultimul său raport în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare.

Mai general vorbind, doresc să vă amintesc faptul că preşedintele (Comisiei Europene), Jean-Claude Juncker a fost cât se poate de clar în problema unei posibile amnistii în cursul recentei sale vizite la Bucureşti. Aşa cum Comisia a mai spus în repetate rânduri, este esenţial ca România să revină pe drumul cel bun în lupta împotriva corupţiei, să asigure o justiţie independentă şi să evite orice noi paşi înapoi".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
' Reati ai drakului de HOTI care-i indopati pe toti GOLANII psd cu pensii speciale care de fapt este hotie, furaciune pe fata din banii tuturor romanilor care se spetesc cu munca, platesc sute de taxe si impozite ca sa-i mancati voi niste PARAZITI PENALI..pentru ,,ca putem" ,,si-asa vrem noi..". Ce-o s-o v-o mai luati si voi, mai rau ca CEAUSESCU pe care tot cozi de totor ca DRACnea si securistul turnator voiculescu l-au executat degeaba, ca nu puteau ei sa-si etaleze HOTIILE! Hoti au fost si-atunci si-acum, toata viata lor jigodiiile astea.
7
0
buni de gura dar in fapte guvernul veorica cu dracnea saracie si jidanescu bnr au impins romanica catre un colaps ce nu sa mai pomenit,afinitatile acestor hoti nu se indreapta catre ue ci catre israel si netaniahu,veorica se comporta precum maimuta care a furat eurovisionul de anul trecut
8
0
tradus pentru pesedei : Noi furam in continuare si nu ne e frica de voi ca avem si justitia in mana. Multa muie cu cacat dragnea, muie pesede !!!
8
0
va doare in cur de Romania si de justitie , vreti dezbinare si divizare pt a avea piata de desfacere , si a mai fura ce a mai ramas ! unde mai gasesc ei prosti ca romanii , au vanzari de miliarde de euro , dar nu au profit......chiar ne cred prosti pe toti ? bravo guvernului care i-a pus la punc , ce inseamna stat de drept , nemti la putere si psd in puscarie ?
0
8
Mai Pensionarule pacalici care nu ai minte sa stii de la mine ca pe europeni nu-i fute grija de coruptia din Romania, lor le trebuie dezbinare ca sa ne poata fura si sa ne dea cat mai putine fonduri nerambursabile.
2
6
pe botul limbistului sef pensionar al plmele.
2
7
O forma de coruptie este si fugarirea numai a pesedistilor si prietenilor lor. Trebuie anchetati TOTI coruptii. Nu cred ca PNL, pmp, si chiar partidul de sfinti usr nu au corupti. Problema e ca dupa ce terminam cu hotii din pesede, ce facem cu ceilalti care se dau cinstiti. Chiar. Cum au ajuns fiecare din toate partidele pe listele din parlament sau consilii locale? Vocea si talentu, nu?
2
8
aveti impresia ca CE este mocirla voastra, hotii vostri- ciuma rosie?- sunt convins ca adevarurile sunt cunoscute in detaliu- componentii CE nu sunt asistatii sociali ai vostri, minciuna nu mai este valabila in tara, ati dat testul incapacitatii- puscariasul draknea ajutat de lunetistul criminal tudorel spara la albirea tuturor dosarelor penale si eu sper ca amandoi sa ajunga la puscarie- pe viata
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920