REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Guvernul S-A RĂZGÂNDIT: Nu a mai luat nicio decizie în cazul Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie

Guvernul S-A RĂZGÂNDIT: Nu a mai luat nicio decizie în cazul Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie

Replica API 6 decembrie 2019 | 00:00 186

Şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, a anunţat, vineri seară, la finalul şedinţei de Guvern că s-a discutat Memorandumul care vizează Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), s-au prezentat opţiunile pe care le are Guvernul, dar nu s-a concretizat niciun act normativ. Dancă a reafirmat dorinţa premierului Ludovic Orban de a relua, în cadru parlamentar, dezbaterea pe modificările aduse legilor justiţiei, codurilor penale.

Dancă a fost întrebat, vineri seară, într-o conferinţă de presă după şedinţa de Guvern, dacă s-a discutat Memorandumul care priveşte SIIJ şi a răspuns: ”Au fost prezentate opţiunile legate de situaţia Secţiei speciale pentru investigarea infracţiunilor magistraţilor. A fost, de fapt, un memorandum care a prezentat cadrul în care îşi desfăşoară activitatea această instituţie. Nu s-a luat nicio decizie în acest moment, urmează ca Guvernul să decidă calea de urmat”.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
D na pr Adina FLOREA si a facut treaba. Acum se va pensiona. Felicitari!
0
0
Acum ca si - a retras Adina Florea candidatura, de ce sa o mai desfiinteze. Pun mana si pe asta, apoi sa vezi distractie. Ii baga pe toti la puscarie, asa scapa sa mai taie iar salariile si pensiile. Nu o sa mai dea lumea afara, ce mai, ceea ce au promis, vor duce la bun sfarsit.
4
1
Important era pentru astia sa plece Florea, nu sa se desfiinteze
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108