REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Haos pe străzile din Constanța! Oamenilor li s-a acrit în case

Haos pe străzile din Constanța! Oamenilor li s-a acrit în case

Replica API 16 mai 2020 | 00:00 3687

Haosul s-a instalat pe străzile din municipiu! S-ar părea că locuitorii Constanței s-au plictisit foarte tare în case și odată cu relaxarea restricțiilor aceștia au ieșit din case și au încărcat străzile. Pe șosele, același lucru. Desigur, sunt persoane care sunt obligate să meargă la locurile de muncă însă sunt și persoane care pur și simplu ies din case fără a conștientiza situația.

În multe dintre orașele României, inclusiv în județul Constanța, mulți dintre cetățeni se comportă ca într-o zi normală, ca și cum nimic nu s-ar întâmpla. Se pare că cele 15 decese înregistrate și rata de vindecare le-a dat curaj constănțenilor și în prima zi de Stare de Alertă au ieșit în număr destul de mare pe străzile din municipiu dar și în parcuri. În întreg municipiul constănțenii au fost vizibil relaxați. De exemplu, în parcul din zona Spitalului Județean băncuțele erau pline de vârstnici, dar și părinți însoțiți de copilași.

Apelul autorităților locale către constănțeni:

”Facem apel către toți locuitorii județului Constanța să respecte TOATE prevederile Ordonanțelor Militare emise. Evitați ieșirile nejustificate din casă, rezumați-vă doar la deplasările în interes de serviciu sau de maximă necesitate! Nu uitați să păstrați distanța față de celelalte persoane și să respectați toate recomandările de igienă reiterate de către specialiști!” au declarat reprezentanții Instituției Prefectului.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am esit si eu pe strada cu opelul meu frumos
3
3
Daca cereti sa se respecte distantele intre oameni desfiintati regula idioata de a bloca usa nr.1 la autobuze !L a Bucuresti le-a venit mintea ,urcarea se va face NUMAI pe usa din fata .Scurt
1
3
cand am iesit din starea de urgenta,au iesit toti pe strada,claxoane,manele la maxim,pustoaice care tipau din masini,bombardieri care se dadeau si ei in spectacol,masini turate,motociclete turate,ma uit serile pe tomis,cozi la shaormerii,la dovi,de distanta sociala nici numai vorbim...
11
1
A fost nevoie de interventia politiei aseara pe Solidaritatii unde un grup de vreo 20 lupi tineri de categoria zeta de cateva zile fac legea in zona de ani de zile: gunoaie, urinat in spatii verzi langa ferestre, consum bauturi alcoolice, vandalism, galagie ore intregi in noapte, injuraturi, altercatii etc. Nu stiu in ce tara se tolereaza astfel de comportamente, mai ales in plina pandemie. In SUA, erau legati direct si petreceau cel putin o noapte in arest. Daca se impotriveau arestarii, isi riscau viata. La noi, permisivitate pentru ca, nu-i asa, derbedeii au drepturi.
13
3
Ai creierul spalat amice ! Te uiti prea mult la Antena 3 ! Bivole , asta este o gripa la care cine scapa ... scapa ! Si rost de o afacere mondiala !
9
9
sa vezi prostanii peste doua saptamini cu furtun in git ce o sa li se acreasca,la infectioase.Dar sa.si plateasca spitalul din banii lor,acritilor!
16
6
Parca tot la tara este mai bine asai ?
8
0
Mai munceste cineva in orasul asta? Unde fug toti descreieratii in miez de noapte? Mai avem politie? Ce fac autoritatile pentru a limita poluarea fonica? Au fost legalizate liniutele pe marile bulevarde? De ce nu limitati viteza la 30 km pe ora pe toate strazile si stradutele? De ce si cat trebuie sa mai suportam nesimtirea unora care polueaza fonic si nu numai? Cand veti lua masuri concrete pentru a descuraja traficul asta nebun si poluant? Primaria are specialisti in mobilitate urbana? Avem primar?
22
3
s o contientizezi pe mata ba reporter prost care pui botu
4
12
handicapati si pe urma aoleo ce sa intamplat
12
7
Probleme "familiale", desteptule! Daca vrei sa dai lectii, fa-o corect. Altfel, cazi in penibil. Ai perfecta dreptate in tot ceea ce scrii, sunt tottal de acord, dar scrie corect, in regula?
7
5
Toata pleava orasului s-a revarsat in zgomot de tigai pe bulevarde si stradute. Cocalarii au iesit din cotete mai nesimtiti ca niciodata.
39
4
Neam de cretini! Ce sa-ti spun , s-au plictisit in case, vor sa umble, toti vor ...libertate, de parca cineva le vrea raul! Inteleg sa fie nemultumiti cei care si-au pierdut slujbele, care au familii si le este f greu sa se intretina acum, cei xu copii care tanjesc dupa joaca din parc, dar nu toate pupezele si smecherasii de 2 bani. Din pacate, oamenii cu responsabili dar si cu probleme financiare, de sanatate, familiare sunt cei care sufera cu adevarat . Cordiciunile cu ifose de domnisoare onorabile, golanii dornici sa "bage" -n Jeeep benzina de 49 lei si alti prosti ca ei,astia sunt problema
45
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212