REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Haosul e în toi la birourile Fiscului. ANAF-ul ridică din umeri

Haosul e în toi la birourile Fiscului. ANAF-ul ridică din umeri

Replica API 30 ianuarie 2016 | 01:08 305

Contribuabilul, cu nervii întinşi la maxim!

Contribuabilul, cu nervii întinşi la maxim!

Problema cozlior interminabile de la sediul ANAF din Tomis Nord s-a instalat bine mersi şi nu se ştie când va mai pleca. Arondarea sediilor Finanţelor mai multor localităţi la acesta din Tomis Nord a creat un val de nemulţumiri în rândul a sute de constănţeni. Zi de zi aceştia se perindă grăbiţi pe la sediul Finanţelor dis de dimineaţă şi până la orele prânzului fără a rezolva mare lucru. Unde mai punem şi că, din pricina birocraţiei specifice României, sunt trimişi dintr-o parte în alta, angajaţii ANAF tegiversându-le dosarele.

După lungi tentative de a obţine ceva informaţii cu privire la acest subiect, reprezentanţii Administraţiei Fiscale ne-au comunicat că... au transmis situaţia superiorilor şi că aşteaptă un răspuns. „Conducerea AJFP Constanţa a sesizat forurilor superioare nefuncţionalitata programelor informatice şi aşteptăm să ni se comunice ce decizii se iau, astfel încât activitatea să intre pe făgaşul normal”, a declarat, pentru „Replica”, Ionuţ Mişa, şeful AJSF Constanţa. Legat de decizia de impunere pe care unele persoane se pare că nu le-au primit, Irina Schvarczberger, referentul de la Biroul de Comunicare Servicii Interne Galaţi, a declarat că nu are informaţii în acest sens. Când se vor rezolva aceste deficienţele sistemului fiscal încă nu se ştie. Rămâne de văzut ce atitudine vor adopta cei din conducerea ANAF pentru soluţionarea cât mai rapidă a situaţiei actuale de la sediul din Constanţa.

Geanina DRĂGOI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108