REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Hârșova și localitățile din jur, ”RAIUL” AUTOVEHICULELOR conduse de șoferi FĂRĂ PERMIS!

Hârșova și localitățile din jur, ”RAIUL” AUTOVEHICULELOR conduse de șoferi FĂRĂ PERMIS!

Replica API 10 mai 2018 | 18:23 318

Unii își recunosc vina

Unii își recunosc vina

Nu este vorba despre un clasament și nici despre cazuri care sunt înregistrate doar într-o singură zonă, însă este cert că și cea a Hârșovei se află pe ”hartă”. Este vorba despre persoanele care aleg să conducă autovehicule fără permis de conducere. Numai în ultima perioadă au fost înregistrate mai multe acorduri de recunoaștere a vinovăției, inculpații alegându-se cu pedepse cu suspendare.

Au tot fost situații în care locuitorii din Hârșova și din împrejurimi au relatat, inclusiv pe rețelele de socializare, despre faptul că în zonă există un ”fenomen” care se referă la șoferii fără permis, dar care conduc autovehicule fără probleme, fie că este vorba despre autoturisme sau mopeduri. Însă, se pare că mulți dintre ei aleg să-și recunoască faptele atunci când intră în atenția oamenilor legii, încheind acorduri de recunoaștere.

Printre acestea se numără și G. F., dosarul fiind înregistrat la data de 23.02.2018. ”Aplică inculpatului F. George -Valentin pedeapsa cea mai grea la care se adaugă un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite, rezultând o pedeapsa de 1 an și 4 luni închisoare. În temeiul art. 91 Cp. dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere”, potrivit minutei judecătorești.

Acesta a fost depistat în timp ce conducea un moped, pe care îl are de circa 8 ani, aflându-se și sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. El ar fi spus că venise de la locuința unei cunoștințe, unde consumase circa un litru de bere. Și P.A.E. a fost depistat în timp ce conducea un moped fără permis, precizând că este al unchiului său. Acesta a făcut imediat școala de șoferi după ce a fost prins, obținând astfel permisul de conducere.

A primit pedeapsa de 8 luni cu suspendare, în aprilie anul curent. De asemena, Vasile J. a fost depistat în timp ce conducea un autoturism marca Audi A4, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, având în sânge o alcoolemie de 1,60 la mie. Însă, acesta a accidentat și o minoră, care ar fi ieșit în fugă dintr-un magazin și care a pătruns pe carosabil, izbindu-se de portier mașinii. Inculpatul a precizat că a băut 250 ml de vin roșu și nu a consumat alimente.

El a fost condamnat, în aprilie anul curent, la un an cu suspendare. Și Virgil I.P. a fost condamnat anul acesta la închisoare cu suspendare întrucât a fost depistat la volanul unui autoturism marca Chrystler cu numere de Bulgaria. Pe 13 februarie a fost condamnat la 4 luni cu suspendare.

Iar exemplele ar putea continua. Potrivit Art. 335 din Noul Cod Penal, (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani. (2) Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. (3) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi persoana care încredinţează un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că se află în una dintre situaţiile prevăzute în alin. (1) sau alin. (2) sau sub influenţa alcoolului ori a unor substanţe psihoactive.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
flacau, roaga-te sa nu citeasca aia ce ai scris ca ai sa faci carare batuta la judecatorie.
0
0
SUNT CALISTRU DORINA MAMA UNUI FOST POLITIST LOCAL. FELICITARI SEFULUI POLITIEI LOCALE HIRSOVA. PROSTUL MEU A FOST DAT AFARA. ACUM ERA SI EL UN POLITIST RESPECTAT IN ORAS CUM SUNT SI CEILALTI. DATORITA NOULUI SEF ESTE LINISTE IN ORAS. BRAVO LUI. PE PROSTUL MEU DE BAIAT L-AM DAT IN JUDECATA PENTRU CA NUMAI ESTE POLITIST.
3
0
Pff. Ce are sula cu prefectura?
0
0
Deja te-ai urcat pe pereti!? Haha, doare adevarul! Cu un astfel de vocabular, demonstrezi ce...? Opinia publica si-a facut demult ideea despre tine, mai laudarosule dar cu ultimul comentariu ai demonstrat cam tot ce am afirmat eu despre tine pana acum.Vai de steaua ta.
17
2
Daca te penetram toti cacatule, nici atunci nu vom fi" judecati de popor ". Ai si tu pula ma ? Rama aia de dat la peste nu se numeste pula. Sa ne pisam pe familia ta de bulangiu ce esti. Ai asa pula mare ma cacatule pensat.... bagane-am toti pulele in mata care te-a cacat prost
2
18
mai du-va in pula mea de prosti si mincinosi ai lui viorel. toti aveti interesele voastre si va treziti si comentati public.nu zic c-o fi fost bulgaru cinstit darbeneficia doar de ce i se scurgea printre degetele lui bratianu si nadrag, dar asta -i prost cu carul si cat l-ar fi tinut viorel ascuns in biroul lui, in timo lumea l-ar fi citit. va spun din interior in afara de braconaj nu v-a facut nimic util in harsova.voi din gasca tot mai restransa, continuati din propriul interes sa dezinformati public? ESCROCILOR, MAI AVETI PUTIN SI VE-TI FI JUDECATI DE POPOR.
27
1
Bulgaru fostul sef de carton al politiei locale fura tot. A plecat la Bucuresti si l-au dat aia afara. Acum este la Constanta unde nu va face purici multi. Cand avem unul care face treaba buna il discreditam si injuram. Cand am crezut ca va ramane linistea asta in oras o sa-l pierdem ca toti cei buni cafe au plecat din cauza voastra animalelor
3
6
SUNTETI MULTI SUGATORI DE PULA PE AICI. LASATI OMUL IN PACE TERMINATILOR. ASTA ATI FACUT DE 12 ANI. ATI INDEPARTAT TOT CE A FOST BUN IN ORASUL ASTA
4
30
Si eu credeam ca va fi un pas inainte in cea ce priveste ordinea publica.Dar se pare ca e mult mai rau ca inainte.Ceva normal'din ce vad in comentariile anterioare acest badaran adus direct sef al politiei locale' sta toata ziua cu ea in gura.Aoleu d-le primar' numai stangacii.
30
4
L-ai suge pe Ghimboase din cate se vede
4
28
Ghimboase asta a distrus multi oameni.E o jivina de om.El ii face jocurile murdare lui Ionescu si pe langa asta isi vede de interesele lui dubioase in Hirsova.Atat el cat si Ionescu,sunt bolnavi de putere si au o tendinta spre totalitarism.Mi-e scarba de acesti oameni.
34
5
N-am postat cu numele..? Ghimcoaie.
35
5
CE STRESAT ESTE ASTA CU GHIMBOASE. ARE VISE CU EL . DAR POARTA TANGA. ALTFEL POSTA CU NUMELE
6
32
M-a facut nea "viorel" militian ca altfel cu cele patru clase ale mele facute in vreo zece ani nu reuseam sa ma adaptez in civilizatie nici macar intr-un catun de ciobani. Eu nu stiu decat sugi...si tupeul de cocalar analfabet.Bine ca nu vede si nevasta-mea cum rad pana si harsovenii de mine.
38
6
CAND ERAM SEF LA LOCALA MERGEAM CU MASINA DE POLITIE IN CONCEDIU. FURAM TONE DE MOTORINA IAR FRAIERII DE POLITISTI NU AVEAU VOIE SA FACA MAI MULT DE 35 KM
10
2
Le-a dat maxim, Ghimboase la fraierii astia....Bravo Ghimboase
7
38
Oameni buni,nu va mai certati degeaba.Oricum Ionescu si clica lui va fi istorie.El are niste ochelari mari de cal si nu vede in parti.Daca e asa de dobitoc si nu vede ce face seful pol. Locale,,,asta e.Oricum Viorele,te-am votat si ma caiesc amarnic.Esti cel mai jalnic primar.Credeam ca esti cinstit si corect dar nu esti decat de fatada.Numai abuzuri ai facut si faci incontinuare.Rusine..de trei ori RUSINE
45
8
Daca tu esti Alex pe care-l banuiesc, iti dau un sfat;o singura apreciere este foarte putin si mai ales pt.o fc. ca d-lui Ghimboase. El ne-a convins, in afara de suge...nu are nicio valoare si pacat ca d-l Viorel iar a dat gres. Dar aici e vorba doar de interes si din partea primarului si a prietenilor sai din care faci si dumneata parte d-le Alex.
47
7
Ghimboase nu ceda. Hirsova are nevoie de tine. Iar fraierul asta care tot posteaza aici cu diferite nume sa ne lase cu vrajeala asta ieftina.
9
55
Sterge-te la gura. Te-ai supt pana la final
9
51
pff, ia uite ce poama a adus viorel intr-o astfel de functie? mai tata, tu nu esti doar prost, se pare ca esti o scursura a societatii.nu stiu cum te suporta bucurestenii.probabil cu sila.
52
9
GHIMBOASE ITI TRASMITE : SUGE-TE
10
55
D-l Ghimboase si-a epuizat lista cu minciuni? Sa nu mai vorbim de vocabularul infect de cocalar analfabet.
57
9
Tov.super Politist,sau sa-ti zic pe scurt Ghimboase...Cine crede ce zici tu acolo.Tot ce ai facut tu au fost numai abuzuri.Cum a zis si Ion,in timp ce te aflai la braconat mai prindeai si cate un amarat cu doua putregaiuri in caruta.Iar in ce priveste condusul sub influenta alcoolului,te-ai facut de tot rasul.Sunt multe de zis in ce te priveste pe tine,pe scurt dute si pupa-l in rozeta pe Ionescu si pe Luci Stancu.
66
9
mda. Unele exagerate,altele nici nu exixta.Realitate:defrisari de cateva putregaiuri constatate cand se afla la braconat impreuna cu alti doi subalterni,iar restul,cate din ele credeti dragi cetateni ca are competenta politia locala sa constate si sa aplice sanc.de rigoare in contextul ca SEFUL lor habar nu are sa completeze un p.v. de constatare? Saracul,viseaza de unul singur.Viorele ia-ti boemul si lasa-ne ca ne descurcam mai bine fara astfel de minciuni.
64
9
DEFRISARI ILEGALE, CONDUCERE FARA PERMIS,CONDUCERE SUB INFLUENTA BAUTURILOR ALCOOLICE,HOTI PRINSI IN FLAGRANT, CONDUCATORI AUTO CU MASINI RADIATE,TRAFIC DE INFLUENTA, DARE DE MITA, ACESTEA SUNT MERITELE LUI GHIMBOASE, FELICITARI DOMNULE
9
67
Te caci pe tine.
67
6
Respect sefului Politiei Locale Hirsova. Datorita lui orasul intra pe fagajul normal al lucrurilor bune
9
63
SUNT PLATIT SA SCRIU NEADEVARURI DESPRE IONESCU SI GHIMBOASE. SUNT UN TERMINAT RECUNOSC . DAR ATAT POT FACE CU PROSTIA MEA. DE FAPT SIMT SI SUPERIORITATEA LOR. DAR SUNT LIMITAT IN GANDIRE. NU AM NICI CURAJUL SA SPUN CINE SUNT. PENTRU CA ASA SUNT EU. DOAR UN PROST.
10
65
asta in afara de expresia lui Viorel."frustrat"nu stie nimic. Mai "viorele" cu astfel de oameni fara valoare te lauzi ca i-ai adus in jurul tau sa te ajute? Aici facand exceptie minunata d-na bucatar Cristea Ilinca! Cu ea ne-ai pus capac!
64
9
DE AIA NU MAI POATE GHIMBOASE SA DOARMA NOAPTEA CA VA CERTATI VOI AICI. VOI VA CERTATI SI EL RADE DE VOI. DOAR ESTE PRIETEN CU STANCU. LINGAUL NEAMULUI IONESCU. O CAPUSA FARA SERVICIU. STA PE BANII LUI SORASA SI A LU NEVASTASA. MAI BRACONEAZA CATEODATA CU BRIGADA LUI SI AIA ESTE. GHIMBOASE TOT FORTA RAMANE
11
64
DOAR FRUSTATII NU SUNT DE ACORD CU GHIMBOASE.
12
71
Sunt un lingau incurabil si am crezut ca in Hirsova sunt numai tarani si ca pot face ce vreau din ei,m-am inselat.Sunt un distrus,ce sa fac.Asta sunt eu.
74
11
Ahahaha.Vrajeli se 2 lei.Frontiera nu la inghitit de cand a venit Ghimboase.Apropo,Ghimboase nu te mai lauda singur,noi stim ca tu postezi,stai linistit in concediu,poate ne faci o bucurie si nu mai vii in oras ca provoci sila.
78
9
VIOREL SI-A ANGAJAT CONSILIERA PERSONALA. O PROASTA CARE SUGEA PULA IN GRUP. OARE ASTA INVATA SI ELEVII LA LICEU ?
71
1
SUNT DE LA FRONTIERA. GHIMBOASE ESTE SINGURUL SEF DE LA LOCALA CARE A FACUT CEVA IN ORASUL ASTA. NU MAI MANCATI BORS. OMUL ESTE PROFESIONIST. ARE NAS SI EXPERIENTA DE POLITIST. TOT UN COLEG DE AL MEU TOT SCRIE PE AICI PROSTII UN FRUSTAT VENIT DE LA TARA. FELICITARI GHIMBOASE
12
73
FELICITARI GHIMBOASE. UN POLITIST DE CARE ORASUL ARE NEVOIE . SUCCES IN CONTINUARE. DOMNUL PRIMAR VIOREL IONESCU A FACUT NU MAI TREBURI BUNE
13
74
Viorele,esti multumit de realizarile tale?Esti o catastrofa pt orasul asta.Realizarile tale nu au fost decat dezbinarile,comisiile de disciplina si punerea oamenilor tai in diferite posturi.Toate concursurile au fost o facatura,tu ai fost tot timpul in umbra.Si te bati cu pumnul in piept ca esti cinstit.ESTI O RUSINE.
73
6
Gheorghe,pardon Ghimboase,,,daca taceai filozof ramaneai.Numai tu poti scoate asemenea cuvinte din gura.Ce sai faci,asta e nivelul tau de educatie si de gandire.Poate ramai la Buc ca in Hirsova ne sperii cainii cu fata ta.
71
10
Gheorghe,esti un "gheorghe".Ahahaha.Are sustinere de la lumea interlopa poate.El e demn de mila saracu.Aceste cuvinte pe care le scoto pe gurita nu le poate spune decat un inapt mintal,adica Ghimboase.
69
10
RETARZII DRACU. SE PISA PE VOI GHIMBOASE SI ZIUA SI NOAPTEA. ARE SUSTINERE DE LA BUCURESTI TERMINATILOR
11
73
Am vrut sa scriu ca asa zisul Ghimboase nu mai are dreptul sa fie sef.El a fost numit pe o perioada de 6 luni si i-a expirat pe 31-04-2018.Viorel cinstitul si corectul tot pe el il tine.Rusine Viorele.Esti o rusine pentru acest oras.
74
11
Mai oameni buni,acest Ghimboase nici nu mai are dreptul sa fie s
56
3
Adriane,cu gurita aia a ta spurcata iti pupi pruncii cand te mai duci pe acasa??Sau doar popoul lui Ionescu.Ahaha
82
6
mai mult ca sigur.la cat este de inteligent si-ar fi dat seama si mamaia.superpolitist ce naiba!
82
6
Hopa,a grait un lingau de-al lui Viorel.Te-ai iritat inaptule?E vorba de Adrian bineinteles.Apropo nu cumva te cheama cumva Rodica,Nikita sau...Ghimboase?
84
6
ATUNCI MA PUTETI SUGE CHIAR SI PE MINE. FRUSTATII SI LINGAII HOTILOR DE PRIMARI CARE AU FACUT PULA MARE PE TIMPUL LOR IN HIRSOVA. ATI CREZUT CA PRIMARIA SI ORASUL ASTA ESTE AL VOSTRU. GUNOAIELOR .
10
88
Astia sunt sustinatorii lui Ghimboase si Viorel.Cei ca Adrian cu vocabular de cocalari si spucaturi de interlopi.De vede ca va ofticati prin aceste cuvinte pe care le scoateti pe gura voastra spurcata.
91
9
FELICITARI GHIMBOASE FRAIERII ASTIA MINCINOSI CARE SCRIU PE AICI SUNT FRUSTATII CARE AU FURAT CU FOSTII PRIMARI.TU TREBUIE SA ITI FACI TREABA CA PANA ACUM.IN REST EI NU POT DE CAT SA ITI SUGA PULA
13
90
Cum e turcul si pistolul.Lui Ionescu ii plac comisiile de disciplina si lui Ghimboase ii plac petrecerile si braconajul.Oricum nuntile de rromi v-or continua ca e datina lor.Pot pune pariu ca asa va fi.
97
8
Clanul Ionescu e in cadere libera.Imi e mila de oamenii lui pusi in posturi cheie deoarece v-or cadea primii cand Viorel va zbura de la timona Primariei.
103
8
DE CAND A VENIT NOUL SEF LA POLITIA LOCALA NU AU MAI FOST NUNTI DE TIGANI PE STRADA . FELICITARI
10
106
ce tiganie in acest oras! auzi tu liniste in oras! astia se lauda singuri. sa afle si cetatenii; anul asta vor fi aproape o suta de nunti si botezuri de rromi.Odihniti-va in linistea lui Ghimboase!
100
7
DEOCAMDATA FATA DE LA CONSTANTA PROBABIL CA O SUGE PRIMARULUI. A VENIT DE O SAPTAMANA . CE DRACU SA FACA AIA IN ASA TIMP SCURT DECAT UN "SCURT" IAR GHIMBOASE ORICE AM SPUNE A FACUT LUNISTE IN ORAS
11
95
Cine e destept,Bogdan?.El e un analfaboss care a fost dat afara de la jandarmi si habar nu are cu ce se mananca munca de pol Local.Isi pune oamenii sa faca abuzuri un timpul serviciului si are noroc cu fata aia venita de la Cta ca el nu stie sa se lege la sireturi singuri.Si apropo,arma ce o detine o poarta ilegal in timpul serviciului.
102
10
Aduceti dovezi. Nu face ala asa ceva niciodata. Este prea destept sa se murdareasca.
11
95
Viorele.Vezi ca super politistul tau Ghimbose braconeaza cu unii politisti locali.Acei politisti nici macar nu se mai duc la tura de noapte deoarece se duce cu Ghimboase la pescuit.Rusineee
97
11
O mare realizare a lui Viorel e infiintarea comisiei de disciplina la spital.Prima victima e o lucratoare de la spalatorie.A disperat toata primaria cu aceste comisii si toate sunt dictate de el.Esti terminat daca indraznesti sa-l contrezi cu ceva.Acestui Viorel ii trebueste un control amanuntit la mansarda.
104
2
ai stricat in doi ani tot ce a cladit chirita si nadrag.ai distus orasul acesta dupa bunul tau plac.ti ai batut joc de oameni!sper ca dupa doi ani sa vina cineva competent si sa platiti cu totii pentru toate sticaciunile.
107
2
E un dezastri total in or.Hirsov.Si asta datorita politicii construite de mine.Lumea se plange ca e galagie si mizerie in cartierele marginase,mai ales in soveja.Acestea sunt urmarile ploliticii mele haotice si discriminatorii.Am crezut ca Primaria e capitania unde am activat eu.Sa-mi fie rusine
109
2
Viorel nr1
6
80
ionescule pregatestete sa fii cel mai slab primar al orasului harsova.oamenii au crezut in tine te au votat iar tu i ai dezamagit.ce fel de tineri sunteti voi?tineri infectati tot cu virusul Furaciune.de ce ionescule iti bati joc de acest oras?de ce ionescule te iubesti numai pe tine si crezi ca totul aici ti se cuvine?o sa platesti pentru toate excrocheriile tale nemernicule
126
1
Bai ordinarule de ce ai plecat ma pe banisorii nostri in America?de ce mai ordinarule cheltu in beneficiul tau banii contribuabilor?de aia dobitocule te am votat sa te plimbi ?sa iti fie rusine nesimtitule o sa dai socoteala
131
0
Sunt constient ca nu v-oi mai lua inca o data primar.Nici nu am de ce.Realizarile nu au fost decat sa-mi pun oameni mei in posturi cheie si sa dau afara oameni cu vechime si competenti.Am reusit sa destram si serviciul politiei locale.Sunt un neica nimeni.Sa-mi fie rusine.
138
1
Stai linistit ca niciodata nu o sa se bage pe tigani sa-i controloze daca au acte sau permis ca le este frica ca le da foc la casa.
23
5
Mi-am pus sef de politie locala un fost jandarm care habar nu are cu ce se mananca munca de politist local si in plus a devenit si un pui de infractor,braconeaza fara jena si face abuzuri in fiecare zi.Sa-mi fie rusine
147
6
de multi ani la harsova sunt cele mai multe masini neinmatriculate si conduse fara permis.viata cetatenilor zilnic este in pericol.nimeni nu se implica si nu face nimic.primarul este preocupat de plimbari in strainate pe bani nostri.excursia in SUA a costat 31000 ron din banii nostri a cetatenilor.rusine primare ai salariu de 10000 ron pe luna!
97
4
mai fratilor din jurul Harsovei, voi nu aveti prea multe sanse de un serviciu rutier profesionist si legal in contextul in care primarul "viorel" si-a pus baza rezolvarii problemelor de circulatie rutiera in oras intr-un "tananau" numit de el sef al tuturor politiilor fara a avea nicio secunda vreun curs in domeniu. Oricum el se ocupa pe raza teritoriului doar de braconaj. Ne meritam soarta prin alegerea facuta in 2016.
179
5
Pe la Baltagesti nu ajunge nimeni?
1
0
SI la horia
4
0
SI LA VALU
0
0
la fel si la pecineaga
3
0
Chemam mascatiii
3
0
echipaje cat mai multe scoase in strada si prinsi cei vinovati
9
0
constat cu ingrijorare ca si presa scrisa ocoleste ,cu buna stiinta sau obligata de cine? subiectul TIGANILOR. Astia sunt fara permise, cu masini de Bulgaria, astia distrug imaginea si linistea localitatilor si astia vor distruge Romania, daca institutiile si partidele no vor actiona in interesul cetatenilor
30
0
Razii in fiecare zi
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108