REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Horia Constantinescu, lăudat de liderul PNL, Ludovic Orban: "A deranjat clientela politico-economică a PSD"

Horia Constantinescu, lăudat de liderul PNL, Ludovic Orban: "A deranjat clientela politico-economică a PSD"

Replica API 11 septembrie 2017 | 00:17 494

Horia Constantinescu i-a uimit până și pe liderii centrali liberali de la București. Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a declarat, în timp ce se afla la Școala Politică TNL, sâmbătă, 9 septembrie a.c., că este mulțumit de activitatea șefului de la Protecția Consumatorului, mai ales că i-a supărat pe liderii PSD, partid din care Constantinescu face parte.

"În ceea ce privește activitatea șefului OPC (n.r. comisar-șef adjunct Horia Constantinescu), nu pot să nu remarc că a deranjat foarte mult chiar pe psdiști și clientela politico-economică a PSD-ului, ceea ce înseamnă că omul își face treaba indiferent de firmele pe care le controlează. A fost certat de domnul premier, de domnul senator Moga, care într-un fel l-a și amenințat că va avea soarta lui Corrado Cattani. Eu cred că toate instituțiile publice trebuie să acționeze în baza legii, trebuie să își facă datoria și când avem astfel de exemple, de conducători de instituții, nu trebuie să îi lăsăm să fie călcați în picioare de interesele nelegale ale unora sau ale altora. Legea este aceeași și trebuie aplicată la fel pentru toată lumea", a declarat liderul PNL, Ludovic Orban.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stati linistit dnl-e Orban nu cred sa aiba nevoie dnl Horia de puuaturile dvs in rect pe scrot.daaa dac doriti si insistati poate sa se invoiasca o data si atiit o data.Politician pe viata ce esti factor de nimic.
3
1
Nu ne intereseaza culoarea politica atit timp cit acest domn Horia de la OPC isi face treaba cu profesionalism si nu pune botul la amenintari si spagi . Dupa atitia ani este singurul care in aceasta vara a "deranjat " escrocii pusi pe capatuiala jucinduse cu sanatatea consumatorului ! Omul are coloana vertebrala !
7
3
Dsj, ratc, opc sunt strict psd, anr, Horia Constantinescu e in PNL, nu? Hai sa nu dezinformam ca niste stupizi.
2
2
Toti directorii si directorasii din Constanta sunt din PNL. In port. La prefectura. La RAR LA ISJ LA CERONAV. LA CJ. LA DELFINARIU. LA OPC. LA ANR. LA SANEPID. LA DSJ. LA RATC. LA RAFET. LA PRIMARIE.
4
5
Indiferent de motive,actiunile tale sunt bine-venite.machidonii,tiganii si arabii antreprenori in africa alba-C-ta trebuiesc verificati si verificate spenlucile,tarabele si hotelurile pastorite de aceste exemplare demne de Zoo.asta daca vrem sa vina si turisti mai acatarii,nu doar marlanii de bucuresti si dambovita.ia toate localurile la verificat temeinic,plajele si orice locusor de unde escrocii internationali fac profituri cu preturi de monaco si servicii de cacat.
8
2
argumente de antena3, ba chitarist, ba pacalici, acel moment in care psdistii raman fara argumente si ajung la atac de persoana.
2
5
un pacalici care a avut destule ocazii sa ne arate de ce e cu adevarat in stare si a facut rahatu praf iar acum il trage pe nas de pe margine, auzi la el ala e tizul lui nu invers, mai pulica mai stii cand ai dat peste pietoni trotuar si ai rezolvat mafioteste, pietonii nu te-au uitat sa stii, dar mai tii minte ca de cate ori ai fost ministru nu ai facut nimic care sa ramana dupa tine, esti un nimeni si impreuna cu restul gastii ati descalificat partidul cand v-ati aliat cu comunistii, ati fost mereu curvistinele lu iliescu magarule
7
1
fomnu presedinte greiere chitarist e foarte prost informat. oare partiduletul sa nu are agentie in jud ct?
6
2
nici nu a deranjat o afacere in care are extensie domnul Moga
8
0
Ce m-am ras. Ii face curte. Ia-l acasa si canta-i la chitara. Dar ai grija sa nu-ti deschida frigiderul ca cine stie ce gaseste acolo si iti inchide unitatea.
10
2
S a ramolit Ludo! Pe cine a deranjat?! 3 carciumari de cartier. Nu manca niciun PSD ist la aia, stati linistiti
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108