REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Horia Constantinescu, ofertat de PSD cu un post de PARLAMENTAR pentru a RENUNȚA la PRIMĂRIA CONSTANȚA

Horia Constantinescu, ofertat de PSD cu un post de PARLAMENTAR pentru a RENUNȚA la PRIMĂRIA CONSTANȚA

Replica API 1 septembrie 2020 | 15:16 2756

Horia Constantinescu, candidatul Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal la postul de primar al municipiului Constanța, a recunoscut pentru cotidianul Replica faptul că a fost ofertat de cel mai mare partid din România. Potrivit acestuia, oferta a venit de la cel mai înalt nivel al Partidului Social Democrat, înainte cu puțin timp de a începe campania. Horia Constantinescu a refuzat oferta, însă a transmis conducerii PSD că, din cunoștințele sale, postul de parlamentar ar fi fost dorit chiar de primarul în funcție, Decebal Făgădău.

Primii care m-au ofertat pentru renunțarea la candidatură au fost cei de la Partidul Social Democrat, oferindu-mi un post de parlamentar. Le-am răspuns acestora că nu se poate pune problema. Știu din cercul apropiat domnului actual primar că își dorea un post de parlamentar și le-am spus să îl ofere lui. Astfel, procentajul meu, plus al partidului, ar putea aduce un primar adevărat pentru Constanța. Oferta a venit de la cel mai înalt nivel, nu de la Decebal Făgădău, la puțin timp după ce au aflat că Horia Constantinescu, înainte de a începe campania, avea între 16 și 18%, în sondajele reale. Iată că acum au apărut cifrele reale și în mapele altor contracandidați.”, a declarat, pentru „Replica”, Horia Constantinescu, candidat din partea PPUSL la Primăria Constanța.

S.H.

Cod unic mandatat financiar 21200022

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la delirul astuia? Trimite tignale c-ar vrea si el ceva sa faca loc. Problema e ca el nu are ce oferi. Cerseste degeaba.
0
0
Ma apuca voma dupa ce am citit acest articol.
1
0
Fugi de aici catelule ca tu esti pus sa ii faci cartile lu Fagadau. Cum ii afecteaza pe unii prafurile astea de se cred miezu din c.....r
4
2
auzi la el 18%.bine sa te voteze cum spui tu
1
2
Ce vise are asta. Vrabia malai viseaza, cred ca era putin fumat
5
1
O maimuta aroganta si libidinoasa, doar sa fii prost sa votezi piticania asta ipocrita!!! Psd-ul a ramas cu gunoaiele
10
2
Si horica si ciumati , de data asta o sa pierdeti cu un scor mare . Prosteala nu mai merge , sau daca merge , sunt putini care mai cred in ce spuneti . Acest horica a facut valuri imitindul pe piedone de la capitala pentru ca sa isi faca electorat . Dar si horica are sa piarda pentru ca iar spun ca electoratu nu mai poate fii prostit . Nu zic , mai sunt si creduli dar foarte putini . Generatiile de dupa 89 mai greu poti sa le prostesti . Par ei mai neseriosi , mai zurbagii dar au invatat democratia de afara . Pentru ca tineri au plecat si au vazut cum sta treaba intr-o democratie .
5
2
tot mai bun e ciolanul din Constanta
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108